Защо Скорпионите по рождение са получили повече от другите

зодия-Скорпион

Те са родени в ленена риза и дори със златна лъжица в устата. Кои са тези любимци на Вселената и защо се нуждаят от такива предимства?

И това са Скорпионите – те се появяват на бял свят с важна мисия, затова звездите ги обсипват с повече подаръци от останалите. Но на когото е дадено повече, носи и по-голяма отговорност  – Скорпионите трябва да се опитат да запазят всичко, с което природата ги е дарила.

Дар 1 – Проницателност

Поглеждат човека и разбират почти всичко за него. Как го правят Скорпионите? Скорпионите могат да благодарят на Плутон. Небесният покровител го надарил с невероятна интуиция.

Но този дар е лесен за „изгаряне“ и ако Скорпионите го използват за егоистични цели, те бързо ще останат без способностите си. А ако се възгордеят и започнат да се хвалят с проницателността си, тогава светът ще ги накаже за тяхната арогантност по някакъв изтънчен начин.

Дар 2 – Убедителност

Скорпионите със своята убедителност са в състояние да вдъхнат живот на всяка мисъл. Но ако злоупотребят с този си талант, скоро ще получат „отговора“ – както се казва, за всеки хипнотизатор има друг хипнотизатор.

За да не загубите този дар, трябва да го използвате за добро – например, можете да да станете лечители на човешките души. Или да навлезете в неблагоприятни зони и да внушите добри мисли на всички лоши личности – изведнъж разбойниците моментално ще се превърнат в алтруистични ангели.

Дар 3 – Артистизъм

Способността да се трансформираш – дар или проклятие? Скорпионите често са наричани ​​хамелеони. Ето честната ми дума, Скорпионите не се преструват и не играят за себе си, те са за каузата и общото благо. Да, те знаят как да намерят общ език с всеки и този дар се проявява най-добре, когато водната зодия са в ролята на преговарящи – много ценна и рядка специалност.

Advertisement