Голямо шоу в „Капките“ пред погледа на италианската легенда Ал Бано!

Голямо шоу в
Скрийншот: NOVA, "Като две капки вода"

Тази вечер се състоя най-добрият лайв от началото на сезона в „Капките“. Принос за това бе звездно присъствие в журито.

Актрисата Елена Атанасова спечели първата си победа в „Като две капки вода“. Актрисата от „Ол инклузив“ грабна първото място благодарение на изявата си като вокала на немската хард рок група „Рамщайн“ Тил Линдеман.

Голямата изненада на вечерта бе присъствието в журито на голямата италианска легенда Ал Бано Каризи.

Половинката на Ромина Пауър дори пя на сцената за кеф на зрителите, като се включи в изпълнението на Наско от БТР, който трябваше да изпее любимата песен на няколко поколения „Феличита“.

Самият Ал Бано Каризи дори получи възможност да оценява участниците, за сметка на Любо Киров. Той даде максималните 10 точки именно Елена, която бе в ролята на вокала на Рамщайн, а Наско от БТР получи 9.

Някои от зрителите във фейсбук пък се чудеха защо от продукцията не са осигурили италиански преводач на Ал Бано, а го оставиха да гледа неразбиращо част от слуващото се.

Иначе тази вечер бе вълнуваща както винаги.

„Тази вечер бе най-хубавият лайв“, каза Хилда Казасян.

Любимецът на зрителите Владо Зомбори отново показа, че няма слабо място, макар да остана пети. Този път той изпя легендарната песен „I Don’t Want to Miss a Thing“ като вокала на Аеросмит Стивън Тайлър.

Никой не се изненада, че Зомбори и този път грабна вота на публиката пред екраните.

Панайот Панайотов трябваше да изпълни песен като Стиви Уондър, като на зрителите по-интересно им беше, че естрадният певец приличаше повече на пълничък Милко Калайджиев, отколкото на Стиви Уондър. Гримьорите на „Капките“ определено са добри, но тук не бяха сполучили.

Страхотно бе изпълнението на Християна Луизу, която хвана знаменития фалцет на братята „Би Джийс“. Отлични думи заслужават и Иво Аръков, който изимитира вокалът на „Манескин“, както и Мария, която влезе в кожата на аренби сензацията Карди Би.

Advertisement