Благодарствена молитва за изпълнение на заветно желание

как-да-изпълните-заветно-желание-с-помощта-на-молитва

Днес искам да публикувам моята лична молитва, която ми беше дадена по време на необичайно пътуване.

Отидох на пътешествие до Светите места, далеч и високо в планините, до място на силата – пещерата Конир-Аулие. Там хората се лекуват и пречистват чрез къпане в малко езеро, което се намира в тази пещера.

Там можете да срещнете много лечители, ясновидци и други интересни хора. И една от тези удивителни жени ми каза, че на света няма нищо по-силно от любовта и благодарността. Любовта и благодарността са движещата сила за сбъдване на всички желания, изцеление и щастлив живот.

Тя ми даде молитвата и каза, че това е молитва за изпълнение на желанията! Но когато я чух, с изненада забелязах, че в нея не се иска нищо, а просто се благодари. На което тя ми отговори, че когато изразите благодарност за това, което все още нямате, тогава определено ще го получите. Но ако поискате, тогава е малко вероятно желанието да се изпълни, тъй като с молбата  човек изразява нужда от нещо, а с благодарността твърди, че го има.

Ето ви парадокс. Много по-късно прочетох книгата „Разговори с Бога“, в която се казва същото. Радостта, любовта и благодарността приближават изпълнението на желанието, а молбата и нуждата го отдалечават.

Извод: Благодарете за това, което имате и за това, което искате да имате, сякаш вече го имате! И тогава изпълнението на желанията ще се случи лесно и бързо. Разбира се, при условие, че наистина го желаете, наистина имате нужда от него и го искате в единството на душата и ума.

Сега чета молитвата всеки ден, просто като благодарност. И когато искам сбъдване на желание, отивам със свещ. В текста на молитвата, където се казва „и така нататък“, избройте всичко, което искате – за какво все още искате да благодарите и какво искате да получите.

Благодарствена молитва за изпълнение на желание:

„Господи, Иисусе Христе, Майко Пресвета Богородица и всички Небесни Сили!

Благодаря ви за вашата милост към мен, Божия раб (име) и членовете на моето семейство!

Благодаря ви за вашата благословия, благодаря ви, че ме защитихте и спасихте мене Божия раб (име) и членовете на моето семейство от напразни клевети, от всяко нещастие, от беди, от затвора, от бедността , от напразна смърт, от заклинания, от проклятия, от клевети, от заговори, от зли хора, от завистници и ненавистници, от врагове видими и невидими.

Благодаря ви, че помогнахте на мен, Божия раб  (име) и членовете на моето семейство, да се отървем от болести, врагове, зли магии и т.н.

Благодаря ви за помощта в работата, обучението, бизнеса, семейните отношения и т.н.

Благодаря ви, че изпълнихте къщата ми с щастие, любов, просперитет! Отсега до век и веков. В името на Отца и Сина и Светия Дух. Амин (3 пъти).“

Тази жена също (дори не знам името й, за съжаление) каза, че всяка молитва има чудотворна и магическа сила. Ако чувствате, че душата ви е зле, преследват ви неуспехи, болни сте и т.н., прочетете Господната молитва девет пъти за девет дни. И аз използвам този съвет.

Advertisement
Фейсбук коментари