Тя родила четиризнаци. Сестрите пораснали и започнали удивително да приличат на своята майка

Тя-родила-четиризнаци.-Сестрите-пораснали-и-започнали-удивително-да-приличат-на-своята-майка

Винаги изпадаме във възторг, когато видим близнаци. С нескрито любопитство ги разглеждаме и се чудим колко ли се различават от родителите си. И всичко това, защото вероятността от раждането на близнаци е много малк. Днес в света се раждат едва 2% идентични деца.

А как мислите, каква е вероятността на бял свят да се родят четиризнаци? Статистиката казва: само в 1 от 64 милиона случая може да се забременее с четиризнаци.

При това зачеването става най-често с ин витро опождане. Защото при изкуственото оплождане лекарите слагат в жената няколко яйцеклетки. Това се прави, за да се увеличи шансът за оцеляване на поне един ембрион.

Но в света има случай, когато жена сама, без прибягване до изкуствени методи, забременяла с четиризнаци.

Веднага щом лекарите ннаправили първия видеозон и разбрали, че пациентката носи в утробата си не едно, а цели четири бебета, те предложили на жената да прекъсне бременността. Но бъдещата майка Джулия веднага се отказала от това предложение.

Удивително е, че всичките четири плода се развили в една плацента. Лекарите не дали никакви прогнози за раждането на здрави бебета.

Но Джулия успяла да се справи с бременността. Факт е, че дъщерите й се родили по-рано от обявения срок. На жената било направено цезарово сечение, в резултат на което се появили четири момиченца. Но и това не е всичко.

Двете сестр се родили абсолютно здрави, а още две с много ниско тегло.

Това е чудо, но и слабичките момиченца скоро достигнали своите сестри, родили се  с нормално тегло! И станало абсолютно невъзможно да ги различиш.

Дори родната им майка, боейки се, че ще обърка дъщерите си, директно върху крачетата им пишела имената им! Без тези отбелязвания тя самата не мжоела да различи децата си.

четиризнаци

С възрастта момичетата си оставали все така идентични! И именно тази им невероятна сходност направила сестрите звезди.

Още на четири годинки те рекламирали дрехи.

Самата многодетна майка твърди: момичетата са еднакви само по външност, а по характер са напълно различни. Те мислят по различен начин, слушат различна музика и дори се обличат по коренно различен стил.

майка-и-четиризнаци

Най-интересното е, че с възрастта момичетата започнали все повече да приличат на своята майка. Сестрите имат същата светла коса и естествено навити къдрици. Очите, веждите, усмивката и фигурата – по всичко напомнят силно на свояята майка.

Въпреки че за жената е трудно да отглежда четири деца, щастливата мама изглежда невероятно.

майка-и-четири-дъщери

Дъщерите й са на 11 години, а изглежда сякаш Джулия не им е майка, а по-голяма сестра.

Advertisement