Всички си бършат сълзите от смях! Гледайте внимателно момиченцето в средата – голяма фурия

Всички си бършат сълзите от смях! Гледайте внимателно момиченцето в средата - голяма фурия
Източник: YouTube/Inside Edition

Аз съм под масата от смях! Благодаря на майката, че заснела целия този процес и го сподели с всички интернет потребители!

Искреността и спонтанността на това момиченце пленяват всяко сърце

Малко дете в семейството е голямо щастие. А да гледаш как детето ти изследва света около себе си е удоволствие. То все още има да учи толкова много нови и невероятни неща!

Децата са най-спонтанните, най-искрените и честни същества на тази планета. Никой не може да изразява емоциите толкова открито, колкото те. С напредване на възрастта тази способност се губи.

Хората стават мними и консверватини. Всичко при тях е изчислено три стъпки напред: те знаят точно как да се усмихват, как да гледат и какво да кажат.

Децата не умеят да правят това. Те са искрени, показват това, което чувстват. Не е ли това щастието? Децата изглежда знаят повече за живота от нас.

Вероятно затова видеоклиповете с деца моментално печелят хиляди гледания онлайн.

Малката фурия

София не е като другите деца, особено що се отнася до пеенето. Вместо просто да стои и да отваря уста, издавайки неразбираеми звуци, 4-годишното момиче се отдава на изпълнението с всичките си сили и емоции.

Момиченцето от Флорида показава на публиката колко далеч е готова да стигне, като открадва шоуто по време на дипломирането в предучилищна възраст.

4-годишната София Уркихо водела представлението, когато тя и нейният напреднал клас в Маями изпълнили песента „How Far I’ll Go“ от хитовия филм на Дисни „Моана“.

Докато останалата част от класа изглежда колеблива, София застава отпред и в центъра със страстни изражения на лицето, тропащи крака и размахващи ръце.

„Бях наистина шокирана“, каза майката на София, Мишел Нешин, пред Inside Edition. #InsideEdition

„Мисля, че София е единственото дете в групата, на което не му пука за песента!“

Децата отляво и отдясно просто стоят прави, отваряйки усти. Но София не се е появила на сцената, за да бъде като тълпата.

Наистина страхотно изпълнение. Браво, София!

Advertisement