Мис България: От село съм и никога не съм го крила!

Мис България: От село съм и никога не съм го крила!
Източник: Facebook/Нанси Карабойчева-Димитрова

Мис България 2013 Нанси Карабойчева винаги се е отличавала от клишираното разбиране за миските и моделите. Скромна и трудолюбива, Нанси не попада в жълтите медии с изцепки, присъщи за други кандидатки за слава, а живее щастлив семеен живот.

Момичето от пазарджишкото село Юнаците е омъжено за волейболиста Добромир Добрев, като двамата имат две деца. От ранна детска възраст Нанси е научена на селски труд и дори години по-късно тя не забравя откъде е тръгнала.

Наскоро Нанси Карабойчева бе провокирана от фейсбук коментар на недоброжелател да напише, че никога не се е срамувала от това, че е от село.

Под снимка на мис България потребител написа „В този селски фитнес каква роля изпълняваш?“. Реакцията на Нанси не закъсня и в обширен пост тя чистосърдечно призна, че се гордее, че е тръгнала от село:

Да, от село съм и никога не съм го крила, напротив. Изключително горда съм откъде съм тръгнала, какво детство съм имала и какви родители са ме възпитали.

До 4-5-годишна възраст живеехме буквално в една стая, но лишения никога не съм усещала. Родителите ми са отсъствали с месеци, за да работят сезонни работи в чужбина, за да можем ние със сестра ми да имаме всичко. В България дълго време работеха на по 2 места. Сега имат малък собствен бизнес, къща и дори ремонтират вила, която им беше мечта и успяха да сбъднат.

Постигнаха всичко с изключително трудолюбие, лишения, упоритост и напук на всичко и всички. ❤️

Никога не ме е било срам откъде съм, нито в първи клас, нито в гимназията, още по-малко пък в университета или когато станах мис България, или пък в чужбина. С гордост заявявам, че съм от с. Юнаците. Дори и не винаги да ми е било леко да го правя, особено като бях по-малка, отнасяла съм не една и две подигравки. Но това ме изгради и смело мога да заявя, че ме направи силно момиче и жена. Благодаря ви за всичко, мамо и тати, гордея се с вас. ❤️

Ако някой си мисли, че може да ме засегне с епитет “селска, селско” и т.н., ще го разочаровам, объркал се е.

А и селянин е едно, а селяндур съвсем друго, и не е лошо да ги разграничаваме, защото едни от най-големите селяндури не са по селата, а в големите ни градове.
Колкото до фитнеса – мога да тренирам навсякъде. Също мога да имам скъпи и маркови дрехи, както такива от втората или за по 5-10 лв. Не е важно колко струва, а какъв живот ние му даваме. Ако ми се налага мога да спя навсякъде, принципно ям всичко, хората, които ме познават – ще го потвърдят. Обичам шкембе и пача и грам не ми дреме.
Ако търсите само лъскави снимки, lifestyle или фалшив живот – не сте на правилния профил.

Отговорът на Нанси бе адмириран от последователите й. Тя за пореден път показа, че изобщо не е типичната миска.

Advertisement