Сестри близначки, които тежали 266 и 274 кг, отслабнали до неузнаваемост

Сестри близначки, които тежали 266 и 274 кг, отслабнали до неузнаваемост

За да не бъде застрашен животът им, трябвало да действат спешно!

Днес в svobodnazona.com ви разказваме историята на две сестри, които тежали над 250 килограма. Успели ли са да го преодолеят? Да видим.

От деца Кенди и Бренди борили стреса с храна. Момичетата през цялото време страдали от липса на внимание от страна на родителите си и намирали утеха в сладкишите, заради което се пристрастили към тях.

Ужасното психологическо състояние, затлъстяването и произтичащите от това здравословни проблеми са последствия от дисфункционално детство.

По воля на съдбата близначките Кенди и Бренди са родени в семейство на наркомани. За тях не били поалагани подходящите грижи. Родителите им ги хранели с каквото имаха – зърнени храни, чипс, хляб, пица. В дома нямало нормална храна.

Ако момичетата поискат храна, родителите им просто ще им подадат бонбон или ще им дадат зърнена закуска.

сестри-близначки

Разбира се, този стил на хранене довел до негативни последици. И първите трудности започнали още в училище, когато жестоки съученици започнали да се подиграват на сестрите. В тийнейджърството всяко момиче вече тежало повече от 100 килограма и най-лошото е, че теглото им продължавало да расте.

дебели-сестри

Тръгнали си от дома на 16

По-късно Кенди и Бранди имали конфликт с родителите си и момичетата се преместили да живеят отделно от тях. Започнали независим живот, който, за съжаление, не се отразил по никакъв начин на диетата им.

Сестрите си намерили работа като продавачи, за да се издържат, но килограмите им не намалели. Всяка се хранела не по най-добрия начин – бързо хранене, сладкиши и пиене на сладка сода. С течение на времето момичетата вече не можели да ходят на работа заради теглото и станали възможно най-неподвижни.

Сега те седяли вкъщи по цял ден и ядяха храна, която поръчвали по интернет и по телефона. Изобщо спрели да излизат от къщи. Много рядко се решвавали да отидат до супермаркета, но за тях ходенето дотам било ужасно стресиращо.

Кенди и Бренди се сдобили със здравословни проблеми.

жени-отслабване

Нещо трябвало да се промени

На 29 години сестрите тежали 266 и 274 кг. Постепенно те загубили способността си да ходят, вече не можели да се грижат правилно за себе си. И в един момент осъзнали, че не могат да продължават така: какво ще стане, ако някоя от тях умре? Как ще живее другата?

Осъзнавайки, че няма да могат да отслабнат сами, момичетата се обърнали към проекта „Аз тежа 300 кг“, който помага на хора със супер затлъстяване.

Така започнал дългия и труден път на борба за здравето. Най-добрите специалисти се занимавали със сестрите – диетолог им предписал режим, а психолози започнали да работят с тях.

Изненадващо, момичетата веднага започнали да следват всички инструкции на лекаря и в резултат на това всяко загублаи малко повече от 30 кг през първия месец от диетата. дебелани-във-фитнес

С течение на времето всяка сестра следвала своята цел – да отслабне. Теглото започнало да пада. Но по медицински причини те трябвало да намалят и стомасите си. Бранди понесла леко тази операция, а Кенди почти загубила живота си заради слабо сърце, но накрая все пак оцеляла.

Едва я измъкнали от онзи свят. И това дало още повече мотивация на сестрите.

За една година участие в проекта сестрите свалили 100 и 103 кг, а теглото им паднало до 163 и 174 кг.

отслабнали-сестри

Но момичетата не спрели дотук. Още повече, че лекарят им обещал да им направи операция за отстраняване на излишната кожа, която започнала ужасно да ги притеснява.

Още една година отслабване и общо всяка от тях загубила 150 кг.

Какво последвало

След като сестрите поели по пътя на отслабването, те започнали постепенно да излизат от „затвора“. Започнали да се разхождарт , да ходят по кафенета, започнали да имат приятели и съмишленици.

Шоуто вече отдавна е приключило, а момичетата продължават да следят здравето си – ходят на фитнес и се хранят правилно. Кенди дори срещнала любовта , омъжила се и родила бебе.

Наскоро тя стана майка за втори път.

Бренди все още не е намерила личното си щастие, но просто обожава малките си племенници, постоянно се закача с тях и се разхожда.

жена-с-анцуг

Тя не бърза да се омъжва, планира да пътува много и иска да се наслади напълно на новия си живот.

Advertisement