Маги Халваджиян: Със Слави не си говорехме 12 г. заради една глупост. Изтрих му телефона

Маги Халваджиян: Със Слави не си говорехме 12 г. заради една глупост. Изтрих му телефона
Скрийншот: Код Спорт/YouTube

Телевизионният продуцент Магърдич Халаваджиян гостува в спортния подкаст „Код Спорт“, където сподели любопитни моменти от живота и професията си.

Водещите не пропуснаха да попитат Маги за емблематичните му отношения със Слави Трифонов, които преминаха през различни етапи през последните години. Цели 12 години маститите продуценти бяха скарани, като Халваджиян обясни защо се е стигнало до разрива.

„Слави реши, че умишлено съм направил предаване с дуети“, обясни Маги и припомни каква е била ситуацията тогава.

През 2008 г. Слави за първи път напуска пределите на БТВ и отива в Нова, за да прави шоуто за певчески дуети „Пей с мен“. Тогава Слави потърсил Маги с искането да му даде Рачков за водещ.

„Пък Рачков по това време водеше „Господари на ефира“ и аз му казах на Слави тогава: „Ок. Аз ще ти дам Рачков, но ти ми дай Краси Радков“.

Слави обаче не се съгласил и размяната пропаднала. По това време от БТВ търсят Халваджиян да прави благотоворително шоу, в което известни личности също пеят в дует.

„И оттам нататък Слави реши, че всъщност аз съм взел от него идеята за предаване с дуети. То няма такова нещо въобще“, категоричен е арменецът. 

Впоследствие Маги звънял няколко пъти на Слави, той обаче не му вдигнал. Така се стигнало до прекъсване на отношенията между двамата.

„Ако се бяхме чули, щях да му обясня, че това са някакви фантазии и няма такова нещо въобще. Както и да е. Двамата сме инати“, завърши Халваджиян.

Advertisement