Отново се радва на живота! Дебора се появи усмихната и щастлива

Дебора
Скрийншот: YouTube/ Цанов НАПРЕД и НАГОРЕ

Дебора Михайлова от Стара загора, която беше обезобразена с макетно ножче, в резултат на което имаше 400 шева, се появи усмихната и щастлива за радост на всички.

През лятото, след като стана известен бруталният случай с нея, България се обедини в нейна подкрепа, като в над 40 града се проведоха многохилядни мирни протести срещу насилието.

Възстановяването след преживения кошмар беше трудно за малтретираното момиче. В интервю майка й Ивелина Михайлова заяви, че Дебора не говори, отговаря само с „да“ и „не“ на въпросите дали е гладна и избягва да гледа репортажи.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Debora Mihailowa (@deboramihailowa)

Постепенно обаче Дебора започна да се връща към нормалния живот. Преди 2 месеца тя даде и първото си интервю пред влогъра Станислав Цанов, който се оказа неин любимец.

В интервюто тя разкри подробности от насилствената си връзка с Георги Георгиев, как той й казвал какво да облича и й забранявал да се гримира. 

Като жест към момичето Станислав Цанов пък беше подготвил голяма изненада за Дебора – среща с нейния любим изпълнител Галин. Хитовият фолкизпълнител й обеща двамата да запишат обща песен, защото една от мечтите на момичето била да стане певица.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Debora Mihailowa (@deboramihailowa)

Очевидно възстановяването на Дебора върви добре. Наскоро 19-годишното момиче си направи профил в Инстаграм и вече се радва на десетки хиляди последователи. 

В профила си Дебора качи две снимки, на които позира на фона на есенна тематика. На една от снимките момичето е усмихнато и държи паднало есенно листо.

В профила има и качен стори, на което Дебора позира заедно с Галин. Двамата очевидно работят усилено върху общата си песен, която със сигурност ще се радва на голям интерес.

Advertisement