Мъж инсценира смъртта си, за да даде урок на близките си (видео)

Мъж иснценирал смъртта си, за да даде урок на близките си (видео)
Източник: ©TikTok / el.tiktokeur2

45-годишният белгиец Дейвид Бертен инсценира собствената си смърт, за да види как ще реагират семейството и приятелите му.

Напоследък според белгиеца той не усещал топлина в голямото си семейство и се чувствал забравен и изоставен. „Никога не съм канен никъде. Никой не ме вижда. Всички се отдалечихме един от друг“, оплакал се той, докато гледал как братята и сестрите му и другите роднини се отдалечават един от друг.

Тогава на Бертен му хрумва тази идея, която тайно споделя със съпругата и децата си. Те помогнали за осъществяването на плана на белгиеца, като уведомили всички близки за смъртта му.

Децата оставили и трогателни коментари в социалните мрежи в духа на „на кого ни остави, тате“. В определеното време приятелите и роднините на Бертин пристигнали на погребението  на церемонията, а след това, като магьосник, самият герой на деня слязъл от небето със син хеликоптер.

@el.tiktokeur2 Tu nous as eu on t aime mon ami on est content que tu es parmis nous ❤️❤️#pourtoii #fyp #fypシ @Ragnar_le_fou ♬ son original – Thomas faut

Близкият приятел на Бертин Томас Фоут сподели видео, на което той прегръща своя другар, подписвайки видеото с емоционалното „Кълна се, че плаках, а след това изпаднах в шок, приятелю, много те обичаме“. И това въпреки измамата.

Но някои от роднините, които преди това имали лошо мнение за Бертин, който бил увлечен от Tik-Tok (и може би измислил тази шега всъщност в името на харесванията), се ядосали.

@el.tiktokeur2 Tu nous a eu je te le jure j etais en pleure moi et apres j ai eu le choc poto on t aime beaucoup ❤️@Ragnar_le_fou @Leclercq Philippe #fyp #pourtoii #fypシ ♬ son original – Thomas faut

Между другото, идеята на блогъра не била разбрана от абонатите му, които сметнали, че шегата изглежда твърде жестока.

Въпреки че самият шегаджия казва, че идеята си е струвала и е успешна на 100%. Дори тези от близките, които не дошли на погребението, по-късно се обадили и казали, че се радват, че техният близък е жив. Вярваме, да.

Интересно, ако белгиецът умре наистина, кой ще дойде на погребението му?

Advertisement