Сестри близначки, които тежали 266 и 274 кг, отслабнали до неузнаваемост

Сестри близначки, които тежали 266 и 274 кг, отслабнали до неузнаваемост

За да не бъде застрашен животът им, трябвало да действат спешно!

Днес в svobodnazona.com ви разказваме историята на две сестри, които тежали над 250 килограма. Успели ли са да го преодолеят? Да видим.

От деца Кенди и Бранди борили стреса с храна. Момичетата през цялото време страдали от липса на внимание от страна на родителите си и намирали утеха в сладкишите, заради което се пристрастили към тях.

сестри-близначки

С течение на времето майката и бащата започнаха да дават бърза и вредна храна на децата, това им спестявало време, така че децата да не пречат на родителите си да вършат своите си неща.

Разбира се, този стил на хранене довел до негативни последици. И първите трудности започнали още в училище, когато жестоки съученици започнали да се подиграват на сестрите. В тийнейджърството всяко момиче вече тежало повече от 100 килограма и най-лошото е, че теглото им продължавало да расте.

дебели-сестри

По-късно Кенди и Бранди имали конфликт с родителите си и момичетата се преместили да живеят отделно от тях. Започнали независим живот, който, за съжаление, не се отразил по никакъв начин на диетата им.

Сестрите си намерили работа като продавачи, за да се издържат, но килограмите им не намалели. Всяка се хранела не по най-добрия начин – бързо хранене, сладкиши и пиене на сладка сода. С течение на времето момичетата вече не можели да ходят на работа заради теглото и станаха възможно най-неподвижни.

Кенди и Бранди се сдобили със здравословни проблеми.

жени-отслабване

Когато теглото на всеки започнало да надвишава 250 кг, те решили да потърсят помощ от популярното телевизионно предаване „Аз тежа 300 килограма“.

Така започнал дългия и труден път на борба за здравето. Най-добрите специалисти се занимавали със сестрите – диетолог им предписал режим, а психолози започнали да работят с тях.

дебелани-във-фитнес

С течение на времето всяка сестра следвала своята цел – да отслабне. Теглото започнало да пада. Но по медицински причини те трябвало да намалят и стомасите си. Бранди понесла леко тази операция, а Кенди почти загуби живота си заради слабо сърце, но накрая все пак оцеляла.

отслабнали-сестри

Шоуто вече отдавна е приключило, а момичетата продължават да следят здравето си – ходят на фитнес и се хранят правилно. Бранди дори срещнала любовта , омъжила се и родила бебе.

жена-с-анцуг

Кенди не бърза да се омъжва, планира да пътува много и иска да се наслади напълно на новия си живот.

Advertisement
Фейсбук коментари