Внимавайте! Жените тези имена са най-често склонни към изневяра

Внимавайте! Жените тези имена са най-често склонни към изневяра

За да разкриете склонността на една жена към изневяра, е достатъчно да знаете нейното име. Оказва се, че начинът, по който родителите са кръстили момичето като малко, сякаш програмира определено отношение към въпроса за брачната вярност в зряла възраст. Това мнение изрази експертът по имената Борис Хигир.

Според специалиста някои дами само поради тази причина могат да разрушат връзката си по всяко време, дори в „периода на бонбонено-букетния период“, когато двамата са лудо влюбени. И така, кои красавици са опасни за брак?

Катя (Екатерина)

Момичетата с това име имат силен характер и често срещат мъже, които са по-слаби от тях. Първоначално Катетата са склонни да надценяват партньора си, но с течение на времето булото на любовта пада от очите им и идва смазващо разочарование. Ето защо тези дами непрекъснато търсят партньор в живота, дори ако такъв вече съществува: първо ще има предателство, след това раздяла и скорошен нов романс.

Светла

Светлла има друг проблем – тя не знае кого иска да види като свой съпруг. Трудно й е да реши, така че трябва да „опита“ много. Носителките на това име също не могат да понесат раздялата с любимия. Много често те започват да изневеряват на партньорите си от скука и чувство на самота. Така че е по-добре да не оставяте Светла за дълго време. В същото време тя никога няма да прости изневяра от страна на съпруга си!

Мария, Белла, Карина

Тези три имена са обединени от присъщата отмъстителност на притежателките им. Въпреки факта, че тези жени не са против аферите и са способни на случаен секс с непознат, те няма да издържат на изневярата на партньора си. Човек, който не е могъл да скрие изневярата си от Мария, Бела или Карина, ще бъде строго наказан.

Жана, Жанета

Отстрани Жана може да изглежда като скромно момиче. Част от нейния инфантилизъм изглежда сладък и привлекателен за представителите на по-силния пол – искате да се грижите за такъв човек, да станете неин силен и надежден покровител. Въпреки това знаете приказката за тихите води.

Веднага щом Жана види зноен красив мъж, срамежливостта й изчезва. Няма да има време да дойде на себе си, тъй като ще бъде в прегръдките на нов господин.

Евгения, Александра, Яна, Юлия

Заради „мъжките“ корени на тези имена, техните притежателките в някои неща изобщо не се държат като слабия пол. В природата на тези жени се крие естествената брутална твърдост, присъща на истинските „мъжкари“. Ето защо, водени от инстинкти, тези дами са постоянно в активно търсене. Едва ли ще се ограничат до един партньор за цял живот.

Наталия

Наталиите не са от тези, които се отдават на страст с непознат, докато са на почивка далеч от съпруга си. Не се интересуват от кратки и еднократни афери. Подарете на тези дами трогателно запознанство, ухажване и едва след това сексуална интимност. И да, говорим за отношения не само със съпруга, но и с любовниците. Просто невярната Наталия очаква от всеки мъж, така да се каже, пълна отплата и участие.

Експертът Борис Хигир посочва като най-верни жени тези с имената Валентина, Ирина, Валерия, Таняи Людмила. Те, за разлика от изброените по-горе, по-лесно устояват на изкушението.

Advertisement
Фейсбук коментари