Защо Рибите се смятат за най-силната зодия?

Защо Рибите се смятат за най-силната зодия?

Астролозите казват, че Рибите са най-силната зодия. Хората, родени под този знак, могат да бъдат поразително различни от останалите. Нека разберем с какво точно са полезни Рибите и каква е тяхната сила.

В какво се състои вашата сила, Риби?

Смята се, че сред всички знаци от елемента Вода тази зодия има най-голяма сила. Освен това те се открояват не само сред собствените си, но и сред съзвездията на целия хороскоп.

Астролозите отбелязват една странна особеност на Рибите, тъй като те често губят връзка с реалния свят. Но това е тяхната сила, характер. Хората от тази зодия могат дълго време да търпят, да чакат, но след това как само се обръщат нещата…

Астролозите подчертават, че Рибите принадлежат на цялата вселена, тези хора не принадлежат на себе си. Може да изглеждат слаби за другите, но всъщност винаги са готови да помогнат. Дори когато изглежда, че няма шанс за спасение.

Рибите имат голяма сила на волята и дух, който им помага да се борят за своето щастие. Тази борба често е мирна по природа, но много упорита. Една от планетите, които управляват този знак е Юпитер – той дарява своите хора с мъдрост.

Какви са Рибите по характер

Астролозите отбелязват: Рибите се характеризират със саможертва и хуманизъм, което ги тласка да вършат добри дела. Понякога мислят за себе си едва на последно място.

В същото време грижата за близки и приятели захранва Рибите с особена сила и вдъхновение. Хората от този знак се отличават с психологическа и морална стабилност. Рибите, поради своята особена чувствителност, често избират творчески професии. Те могат да пишат проза или поезия, да композират музика, да рисуват картини и т.н. За тях е важно да намерят суперзадача, цел, която може да ги води.

Мъжете и жени Риби

Смята се, че мъжете Риби винаги са готови да помогнат в труден момент. За тях обаче може да бъде трудно да направят компромис в семейните отношения, да пожертват интересите си. Умеят да обичат, да правят луксозни подаръци, но в същото време са неверни.

Техният ентусиазъм се ражда в постоянното желание да изпитват нови усещания, да се докосват до красивото, да търсят различни образи. Връзката с такъв мъж може да бъде незабравима, но е трудно да се живее с тях.

Сред известните мъже Риби са Юрий Гагарин, Михаил Горбачов, Стив Джобс, Кърт Кобейн, Джордж Вашингтон, Микеланджело.

Що се отнася до жените, то жената Риби гарантира любов и щастие. Смята се, че понякога им е трудно да направят избор – на професия, местоживеене, прияте. Но представителките на тази зодия рядко се нуждаят от пари, те знаят как да печелят пари.

Жените Риби са популярни сред мъжете – обичат да са център на внимание, отзивчиви са, чувствителни и се оставят да ги глезят. Известни жени от този знак: Шарън Стоун, Рейчъл Вайс, Дрю Баримор, Орнела Мути, Елизабет Тейлър, Ева Мендес.

Слабите страни на Рибите

Смята се, че Рибите са достасилна зодия, но имат и недостатъци. Астролозите подчертават, че на такива хора понякога им липсва самодисциплина, отговорност и морални граници. Поради това, което те могат да се отдадат на алкохолизъм или друг вид порок.

Основното нещо за Рибите е навреме да намерят цел, своя висок идеал, който искат да следват. В този случай другите ще получат съчувствие, състрадание, постоянна помощ и грижа.

Advertisement
Фейсбук коментари