7 признака на възрастния индиго. Проверете, може да сте от тях

7 признака на възрастния индиго. Проверете, може да сте от тях
Източник: Pixabay

В края на 70-те години се появи информация за така наречените деца индиго. Поради много недоразумения и погрешни схващания, обществото е изградило погрешна представа за това кои са тези деца и какво представляват.

Оказва се, че някои от тях са успели да развият уникалните си способности, без никога да са знаели, че са специална раса. Проверете, може би вие сте един от тях.

Индиго хората са уникални. Предполага се, че хората от тази „нова раса“ започват да се появяват в края на 50-те години, но терминът придобива широка популярност през 90-те години. Наричат ги така заради индиговия оттенък на аурата им. Ето 7 характеристики, които отличават човека-индиго:

1.Те търсят отговори

Индиго хората са любознателни. Те не са склонни да приемат нещата за даденост. Като деца задават въпрос след въпрос на родителите си, което ги подлудява и ги кара да осъзнаят оскъдността на човешкото познание за света. Възрастните индиго също се опитват да стигнат до дъното на всичко, те са особено загрижени за глобалните проблеми на човечеството и Вселената.

2. Не следват правила

За хората индиго няма авторитети, наложени отгоре. Те не търпят ограничения на свободата и се бунтуват срещу безсмислените правила, забрани и табута, приети в обществото. Индиго не могат да понасят несправедливостта, говорят против всякакви опити за разделяне на обществото и предпочитат да работят в полза на човечеството или да опазват околната среда.

3. Емпати са

Индиго хората имат супер високо ниво на емпатия. Чувстват чуждата болка като своя собствена. Те са в състояние да съчувстват, като частично облекчават страданието, като го поемат върху себе си.

Това често става за сметка на собственото им здраве и емоционална сила. Знаейки за тази особеност, те се опитват по всякакъв начин да се предпазят от негативни новини, разговори и драматични филми. За тях е непоносимо да виждат страданието на други хора.

4. Усещат родството си с природата

Порасналите индиго чувстват специална връзка с природата. Те не крият любовта си към растенията, уважават всяко малко и голямо живо същество. Черпят сила и вдъхновение от природата, инстинктивно знаят как да се държат с животните и растенията, а те от своя страна не се страхуват от тях. Индиго са много загрижени за околната среда и се опитват да правят полезни неща за планетата.

5. Имат други ценности

Индиго хората често се чувстват не на място в обществото. Те не разбират преследването на пари и власт. Тези неща изобщо не ги интересуват.

Те се стремят към щастие, духовна хармония, мир и равенство. Но, наблюдавайки заобикалящата реалност, често изпадат в отчаяние. В крайна сметка в борбата за власт, пари и сила хората са забравили за любовта, състраданието и взаимопомощта.

6. Силно духовни са

От детството индиго представителите се различават от другите. Още в ранна възраст те проявяват интерес към свръхестественото. Те търсят себе си в магията, религията, духовните практики, но най-често се разочароват от тях, като никога не намират отговори на въпросите си във всичко това.

В живота им има много случайности и мистични обстоятелства. Те често имат свръхестествени способности, като способността да тълкуват сънища и да предсказват бъдещето.

Често изпитват чувство на дежавю и имат изострено усещане за хората. Някои индиго имат проблеми с технологиите: телефони, компютри и друга електроника буквално горят в ръцете им.

7. Имат цел

За хората индиго не е лесно да успеят в този чужд и непонятен за тях свят. Околните ги възприемат като ексцентрици, защото техните мисли и идеи са твърде прогресивни за съвременното човечество.

Но индиго представителите чувстват от детството си, че имат специална цел, така че рядко са доволни от живота и постиженията си, колкото и велики да изглеждат. Призванието на индигото е да учи, наставлява, да радва хората, да прави открития, да прави този свят малко по-добър. За тях е важно да усещат, че правят нещо наистина значимо.

Advertisement