Модел от Кипър смая интернет със своите вежди

Модел-от-Кипър-смая-интернет-със-своите-вежди

Какво ли не правят в днешно време момичетата със своите вежди. Скубят ги, боядисват ги, понякога дори ги бръснат, за да може после да ги изрисуват. Вариантите и трендовете са наистина много – на някои им харесва, на други не. Всички са обединени само от едно – да имаш една вежда не е привлекателно, но явно и това вече е в историята.

Момичетата, притежаващи моновежда, се срещат, но по принцип подобен външен вид шокира другите. Модел от Кипър промени това, като стана първата жена, която превърна общоприетия минус в свой ключов коз.

модел-с-една-вежда

Момичето изобщо не смята да се примири с каквито и да е стереотипи и заучени правила на красотата. Тя разбира, че не всеки би харесал дадено нещо, но вкусът е лична работа на всеки.

По този начин моделът показва, че не трябва да се срамувате от тялото си, не трябва да се боите от клюките на други хора, нечии коментари и да поставяте на първо място чужд, непознат за вас човек, който е решил да коментира външния ви вид.

модел-с-една-вежда

Тя има свой акаунт в Instagram, в който вече са се регистрирали повече от 300 хиляди души. Ежедневно получава много негативни коментари, но има и собствена малка армия от такива, които я подкрепят, които харесват външния й вид и посланието й.

моновежда

София, така се казва моделът, първоначално се опитвала някак си да замаскира своите вежди, бръснела пространството между тях и ги боядисвала в по-светъл цеят, но после се отказала от това.

жена-една-вежда

Днес тя живее в САЩ, има си приятел, който я обича истински и който харесва начина по който тя изглежда. София има стабилна работа и армия от увеличаващи се фенове.

Advertisement
Фейсбук коментари