21 март – ден на пролетното равноденствие и новолуние. Как да извлечем полза

пролет
Източник: Pixabay

Какво е най-доброто желание, което да си намислим за този специален ден? Какво да правим, за да имаме светло бъдеще и как да се държим?

Навлизаме в необичайно удивителен период на мощна енергия, разцвет на сили и истински постижения.

Цял ден на 21 март насочваме цялата си сила и светлина само към себе си. Мислим за основните желания, ядем вкусна и здравословна храна, обичаме се, хвалим се за всякакви действия, не се мръщим и не се прегърбваме. Разперете криле, дишайте дълбоко.

Влиянието на удивителния ден вече започва.

Денят на пролетното равноденствие е мощен заряд от енергия, равноправие на светлината и тъмнината, да го кажем така. Това е астрологическата Нова година.

Вашата задача е победата на светлината, добрите намерения, положителните качества и емоции над страховете, съмненията и ненужните догадки.

Не забравяйте да разчистите вехториите, да изчистите пространството от мисли и дома си, да се отървете от ненужни предмети и натрапчиви идеи, които само отнемат време и енергия.

Това е денят на постиженията и чудесата, активирането на най-ярките и мощни намерения и желания, нарастването на възможностите за тяхното изпълнение.

Ето защо през този период и самия ден е много важно да не се обърквате и да не правите излишни движения.

Равновесието и хармонията, ясното осъзнаване от какво се нуждаете и каква е истинската ви мечта и цел – това са основните ви задачи за този период.

Най-добре е да помислите за нещо, което ще ви прояви като личност, ще даде път за реализацията на вашите таланти, умения, опит, уникалност и т.н.

Именно това желание ще ви доведе до останалото.

Могат да се пожелават и материални желания, но материалното е просто резултат от вашата реализация и действия.

Затова ясно определете какво искате да правите, с какво искате да се занимавате и т.н.. Важно е да очертаем най-смелите действия и начинания сега, в тези дни.

Утвърдете ги на лист хартия и в ума си на 21 март и пристъпете към действия няколко дни след Новолунието, когато Луната расте.

Сега е много важно да се свържете със себе си, да не се разпилявате за дреболии, да не раздавате енергия, а точно като естествен алчен човек да харчите всичко за себе си, да го увиете и опаковате в грижа за себе си, вяра в себе си, уважение към себе си, ясна визия, че всичко ще ви се получи!

На 21 март непременно направете списък-план как ще започнете да се движите към осъществяването на желанията и мечтите си. Първите 2-3 стъпки трябва да бъдат изписани.

Също така помислете за това, което постоянно ви разсейва или пречи на осъществяването на вашата мечта: също 2-3 точки на отделен лист и след това план за това как ще разрешите всичко това или ще го премахнете завинаги.

Ако сега чувствате особен упадък на сили, тогава помислете за всичко, така че на 21 март да имате 2-3 часа в уединение само със себе си. Натрупайте сила, почувствайте силата, погледнете пламъка на свещта, отпуснете се, бъдете с природата.

Ако е необходимо, измислете си извинение на работа и си подарете един истински вълшебен почивен ден. Ще видите, че по-късно това ще ви донесе ползи.

Задължително си спомнете за вашите творчески навици. Напомням ви, че това не е задължително да са маслени картини. Става въпрос за вашия уникален подход към нещо, което ви кара да се усмихнете, носи прилив на положителна енергия и в същото време успокоява. Това чудо е важно да се въведе постоянно в графика на живота.

Разбира се, не забравяйте да слушате сърцето и интуицията си. В силния ден се опитайте да намерите 2-3 улики от Вселената. Чувствайте се свободни да задавате въпроси и да търсите отговори чрез реклами на банери, от радиото, от произволни фрази на минувачи и т.н.

Прекарайте този оериод без скандали и изясняване на отношенията и без физическо претоварване.

Не заблуждавайте себе си и другите хора. Не лъжете! Дори в дребните неща. Следвайте истината. Особено отнасящата се за вас.

Advertisement