Беларускиня отишла в Нигерия и родила 4 дъщери от африканец. Ето как изглеждат те днес:

Беларускиня отишла в Нигерия и родила 4 дъщери от африканец. Ето как изглеждат те днес:
Източник: Инстаграм @white_in_africa

Бързаме да споделим с вас любовната история на Елена от Беларус и Дон от Нигерия. Беларускинята срещнала бъдещия си съпруг в родината си. Дон учел висшето си образование в Минск, когато срещна; очарователно момиче по пътя си. Скоро се родила най-голямата дъщеря на двойката.

По-късно обаче бизнесът на мъжа в Беларус се провалил и младото семейство решило да се премести в родината на Дон. Елена признава, че й е било изключително трудно да се установи в чуждата страна. Тя си спомня бедността, с която се е сблъскала в Африка.

Тя, дипломиран учител по английски, трябвало да се научи как да готви на лагерен огън, да пере без пералня и да устои на местните болести.

беларускиня

Семейството на съпруга й не вярвало, че европейката ще може да се справи и дори му намерили местна булка. Но Дон не бил предател, той упорито търсел изход и работел усилено, за да осигури бъдеще на семейството си.

Дон и Елена са щастливо женени от 17 години.

семейство-Беларус-и-Нигерия

В момента Елена притежава онлайн магазин и продава етерични масла. Беларускинята родила 4 дъщери от африканеца, които пораснали като истински красавици.

дъщери

Харесвате ли тази двойка? Бихте ли се осмелили да се откажете от обичайния си живот в името на любимия човек?

Advertisement
Фейсбук коментари