Трите зодии, които са най-трудни за обичане

Трите-зодии,-които-са-най-трудни-за-обичане

Скорпион

Скорпионът е най-очарователният от всички зодиакални знаци. Скорпионът може да бъде невероятно горещ и в същото време непоклатим.

Той може да те обича сега, а след минута може да те намрази. Той може да бъде разбран и приятелски настроен, а след това да си седи сам у дома в продължение на дни.

Никога няма да разберете какво мисли или чувства тази зодия. Идеалният партньор за Скорпиона е този, който ги предизвиква и психически, и емоционално. Той цени силните и справедливи хора.

Ето защо, що се отнася до любовта и отношенията, той не се доверява на хората, защото мнозина от тях първоначално не му харесват. Сарказмът е неговият защитен механизъм.

Той се обгражда с непревземаеми стени и отблъсква хората, страхувайки се от близостта. Идеалният партньор за Скорпион е някой, който продължава да пробива през стената на недоверие, докато не падне.

За да спечелите доверието на един Скорпион, трябва не само да го изслушате или да му разкажете за чувствата си, но и да го докажете на практика. Много малко хора са способни на това.

Но веднъж щом ви се довери, той ще ви бъде верен до безкрайност. Ако ви обича, той ще премести планини за вас. Скорпионът е по-грижовен от всеки знак на зодиака, а ако обича, то е от все сърце.

Стрелец

В Стрелеца е много лесно да се влюбиш, но е много труден за обичане.  Той е безнадежден романтик и вярва в любовта повече от всеки. Той избира качествени хора, обаче вярва, че никога не е виновен за края на връзката. Перфекционист по природа, той винаги носи отговорност за това как вървят нещата.

В резултат на това, вместо да се учи от грешките в отношенията, той зацикля на миналите болки и се страхува от любовта.

Поради това той отблъсква хората и остава сам. Вместо да осъзнава стойността си, той обръща внимание на лошите неща, които хората са казали за него, позволявайки си да зависи от тяхното мнение.

Стрелецът има високи стандарти към хората, които избира. Той се нуждае от силен партньор, който ще го подтикне да остане с него и да не обмисля други възможности . Истината е, че е по-вероятно един Стрелец да остане сам, отколкото някога да се примири с някой, който не заслужава времето му.

Телец

Той е много упорит и се доверява само на себе си и на подбрана малка група приятели. Той не допуска често хората, които го интересуват в своето обкръжение, защото обича да определя дали даден човек си заслужава времето и вниманието му.

Докато е стъден отвън, в него живее грижовна, любяща личност. По някаква причина той смята, че емоциите му са признак на слабост, затова се въздържа от тях. Телецът е алфа личност и обича да контролира ситуацията, следователно се нуждае от пасивен партньор.

От такъв, който е готов да изчака и да му даде време да свикне с връзката. Телецът не реагира на напрежение или стресови ситуации. Той замества тревогата и страха с гняв.

Телецът изразява чувствата си чрез действия, а не с думи. Въпреки че може да е лаконичен, той винаги следи внимателно всичко и всички, които го интересуват. Затова не се опитвайте да го измамите, защото той ще ви хване в лъжа.

Въпреки че Телецът е може би една от най-трудните зодии в любовта, когато той наистина ви обича, той ще ви даде безпрецедентно доверие, преданост и ще направи всичко в името на любимия човек.

Advertisement