Тази майка отглежда 10 сина и всяка сутрин става в 5 и 30 сутринта

майка-на-10-сина

Най-сложната професия е да бъдеш майка. Заетост 24/7, няма почивни дни, заплата също, има много претенции и забележки, а натоварването е такова, че не всеки силен мъж ще издържи. Ами ако в семейството няма само едно дете…

Да кърмиш, да пазаруваш, да играеш, да учиш и възпитаваш, както и да следиш да е чисто вкъщи, да приготвяш храна за вкущоо, да переш, да гладиш… Личното време е истински кът.

А какво ще правите, ако имате 10 сина? И всичките са активни хлапета. Тази британка се справя сама с десет юнака. Майката героиня разказва за своите задължения.

Алексис Брет е само на 39 години, но има 10 сина.

семейство-10-момчета

Мнозина биха се уплашили, но Алексис е много щастлива и много обича своите деца. Най-малкият син е само на 2 години, а най-големият е на 17.

Как тази супер мама успява да се справя? Трябва да се отбележи, че Алексис е в отлична форма, добре поддържана и красива. Мъжът й Дейвид не й помага във възпитаването на децата.

майка-държи-кош-за-пране

Мъжът й работи много, той е машинист и дълго го няма вкъщи. Майката става всяка сутрин в 5:30, редовно се гримира и си прави красива прическа. После приготвя закуска за всички и буди децата. След откарва синовете си до училище и детската градина.

Жената съобщава, че пуска прахосмукачка 7 пъти на ден, а пере 35 пъти седмично.

Единственото, което не достига на тази майка, е време за себе си. Дори един душ не може да си вземе спокойно, децата постоянно искат вниманието й.

Учудващото е, че майката досега не е научла големите си синове да й помагат в покъщнината. Все пак на 17 години може и трябва да си чистят вещите, своята стая, да се перат и да се грижат за братята. Майката е взела върху себе си непосилен товар. А вие как смятате?

Advertisement