Жените в „Ергенът“ се изложиха яко: Вазов е написал „История славянобългарская“, освободили сме се през 681

Източник: bTV

Във всяко риалити идва игра, в която участниците трябва да отговарят на въпроси от обща култура и винаги се стига до поразяващи отговори. В един от епизодите на формата „Ергенът“ останалите участнички трябваше да демонстрират познанията в различни области.

И стана страшно…

Зрителите за пореден път се увериха, че красивите жени, желаещи да добиват слава по телевизията, обикновено притежават нулева обща култура. А въпросите към кандидатките за сърцето на ергена не бяха никак затрудняващи.

Участничките си спретнаха люта битка за най-голяма излагация. Благовеста Бонбонова отговори, че сме се освободили от турско робсто през 681 година.

Рускинята Виктория не знаеше къде се намира Народното събрание и без притеснение обяви, че за княз Борис знае, че е улица. След което се опита да се оправдае, че не е учила в българско училище.

На въпрос на Наум Шопов кой е написал „Ана Каренина“ Капитонова каза, че е Пушкин, което предизвика иронията на водещия, че дано и Толстой е съгласен с отговора й.

Бонбонова „блесна“ и на въпрос кой е главният герой в романа „Под игото“. Миньончето тотално обърка произведенията и написа, че е баба Илийца. Каймакът на знанията й беше и посочената 681 година за година, в която падаме под османско иго.

С добри познания се отличи Гергана Стаменова, която грабна приза „най-интелигентна участничка“ и получи за награда лелеяната роза.

Неочаквано зле се представи служителката в АЕЦ „Козлодуй“ Деница, която посочи 863 за годината на Съединението ни. Тук Стаменова отново даде верния отговор 6 септември 1885 г.

Хипнотерапевтката Александра пък втрещи зрителите с отговора си, че „История славянобългарская“ е написана от Вазов.

„Тази игра не бе за умни жени, а за обща култура и то от най-ниско ниво и някои много се изложиха”, сподели Гери.

Advertisement
Фейсбук коментари