На сватбата си булка се гримирала като Барби. Мъжът й не я познал

На сватбата си булка сее гримирала като Барби. Мъжът й не я познал
Източник: syl.ru

Всяко момиче иска да изглежда красиво в деня на сватбата си. Но понякога някои, както се казва, отиват твърде далеч. И така, една млада индонезийка шокирала гостите на сватбата, като се появила пред тях във вида на кукла Барби. Някои дори не разпознали момичето.

Гримът, оцветяването на очите и устните са много важни за една булка. Някои от момичетата пък предпочитат да се гримират минимално, оставяйки естествената си красота. Но индонезийската булка направила всичко, за да бъде копие на Барби. Да прилича на тази кукла е нейната детска мечта.

булка-с-грим-като-на-кукла-Барби

Разбира се, хубаво е, когато мечтите се сбъдват. Но за всичко трябва да има граница. Тази същата булка (с корона на главата, много елегантна рокля плюс скъпи бижута и необичаен грим) се превърнала в безинтересно копие на модни модели. Освен това тя, подобно на царска дъщеря, сменяла тоалетите на сватбата си един след друг.

Сравнявайки снимките, направени преди сватбата и по време на сватбата, виждате каква страхотна работа трябвало да свърши гримьорът.

булка-грим

Тенът на булката се оказал доста по-светъл. Носът е намалял – чисто визуално. Подчертала се красотата на очите, променени са веждите.

Как реагирал младоженецът на всичко това? Съдейки по снимките, той не е изненадан, че бъдещата му съпруга прилича на кукла. Мъжът е спокоен, булката е щастлива.

булченски-грим

Имало и такива, които не харесали грима. Те го сметнали за натруфен, излишен. Мъжете написали, че булката, разбира се, е привлекателна, но козметиката скрива естествената й красота. Един потребител написал, че иска да види приятелката си на сватбата си, а не боядисан стандартен модел.

Advertisement
Фейсбук коментари