Украинската кукла Барби се показа без грим

Украинската кукла Барби се показа без грим

За украинката Валерия Лукянова знае почти целият свят. Момичето стана известно благодарение на специалната си любов към грима. Тя се променя до такава степен, че да прилича максимално на кукла Барби. Наскоро Валерия започна да публикува снимки без грим, което много изненада феновете й и недоброжелателите.

Украинският модел си е направила редица операции, за да засили приликата с кукла Барби.

Валерия променила лицето и тялото си. Отнели й 5 години, за да изглежда така, както иска.

украинската-Барби

Валерия е родена в Тираспол през 1985 г. и скоро семейството й се премества в Одеса. Лукянова живеела най-обикновен живот, а като студентка осъзнала, че иска да стане звезда. Но как да го направи – тя не знаела. Докато не се появила възможността.

През 2002 г. Лера за първи път се появи в образа на Барби – благодарение на умело направения грим – и предизвикала фурор. Снимките й във Вконтакте събрали много харесвания и момичето решило да продължи по този път – да се преобрази радикално. Лукянова напуснала университета и започна да работи, за да пести за пластична хирургия.

кукла-Барби

През 2007 г. момичето участва в конкурса за красота Miss Diamond Crown, който спечелила. И за „живата Барби“ започнаха да говорят в цяла Украйна. Подобен интерес към нейната личност само подтикнал Валерия да продължи да подобрява външния си вид.

Одеската-Барби

В резултат на това, за да се превърне в точно копие на Барби, Валерия се подложила на следните хирургични интервенции: уголемяване на бюста, отстраняване на ребра, ринопластика, повдигане на веждите, корекция на челюстта, намаляване на бузите и шията, липосукция на крайници и рамене, допълнително повдигане на бюста , корема.

За да изглеждат очите й по-големи, Лукянова сменила разреза им и използва специални лещи, чийто ефект бил подсилен от специален грим. Устните, разбира се, също станали по-пълни. Според експерти ограничените изражения на лицето на „куклата“ са резултат от множество инжекции с ботокс. Освен това момичето умишлено свалило до 40 килограма, за да изглежда много крехко.

жена-без-грим

Наскоро Валерия започна да се показва и в естествения си вид. Тя започнала да се обижда от факта, че хората говорят за външния й вид по негативен начин.

без-грим

А в какъв вид Валерия ви харесва повече? Със или без грим? Споделете с нас в коментарите!

Advertisement
Фейсбук коментари