53-годишна жена за минути се „превръща“ в 20-годишна красавица

53-годишна жена за минути се

Моник Парънт успява да спечели популярност като актриса. Най-често тя въплъщавала на екрана образи на силни и харизматични героини, които са свикнали да разчитат само на собствените си сили. Кариерата й започва през 1991 г.

По време на работата си тя успя да участва в стотици филми. Първата и роля била в проекта Secret Games. От тогава Моник успя да бъде запомнена и обичана от публиката.

Професията й карала жената да се променя непрекъснато. Тя успяла да се срещне с много професионални гримьори. От тях Парънт научила много тайни как да остане красива и млада на всяка възраст.

Днес жената с удоволствие споделя със своите абонати своите малки трикове как бързо да си върнете младостта, дори и да сте доста над 20 години.

лилава-креда

Моник първо използва лилава креда за косата си. Безопасна е за косата, лесно се отмива. Кредата е в състояние да придаде на косата младежки и по-здрав вид.

гримиране

Следващата стъпка е нанасянето на фон дьо тен и пудра. Тези продукти могат да премахнат дълбоките бръчки и други кожни несъвършенства от лицето.

Моник нежно нанася лилави сенки за очи. Очите на жената са очертани с черен молив. След това й остава само да оцвети миглите си със спирала.

гримирана-жена

Резултатът е налице. Може спокойно да отиде в някой клуб и да получи комплименти за външния си вид.

Спорно е доколко искате да следвате съветите на Моник, но последователите й остават доволни. Те са благодарни на актрисата за наистина интересните и полезни препоръки.

Advertisement