Това момиче шокира интернет с формите си. И не, не е фотошоп!

Това момиче шокира интернет с формите си. И не, не е фотошоп!

Природата е дарила това момиче с толкова изключителни данни, че в крайна сметка всеки, който види нейна снимка, не може да остане безразличен!  Фигурите на Джей Ло, Ким Кардашиян и Бионсе просто бледнеят на фона на женствените извивки на тази красавица.

голямо-дупе

Тя се казва Рандалин и благодарение на фигурата си се превърнала в истинска звезда на Instagram. И всичко това заради бедрата и дупето й, чиято закръгленост далеч надхвърля параметрите на върха. Вярно е, че някои от особено скептичните (но все пак последователи!) предполагат, че всичко това е резултат от фотошоп.

жена-с-голямо-дупе

Но самата Рандалин многократно е признавала, че в нейните форми няма нито грам ретуширане или хирургична интервенция.

В отговор на подозренията момичето публикува фотодоказателство, което показва както целулита й, така и факта, че силуетът й наистина плавно прелива от доста тънко горнище във впечатляващи обеми надолу.

жена-големи-форми

Днес по целия свят се застъпват за външния вид, който излиза извън обичайните рамки. Това важи и за стереотипите за фигурата и външния вид. Тези, които природата е дарила по-щедро от останалите, пък могат да направят име и пари от своите „особености“.

голям-задник

И като цяло – за различните вкусове не се спори! Ето защо Рандалин вдъхновява и радва със своята, макар и нестандартна красота.

Advertisement