Дланите говорят: ето колко брака и деца те чакат

Дланите говорят: ето колко брака и деца те чакат

Дори обикновен човек може да разчете скритите символи върху дланта си.

За да започнете този експеримент, трябва да поставите дясната или лявата река пред вас (в зависимост от това дали сте десничар или левичар). Брачната линия е вляво под малкия пръст.

Една черта означава дългосрочна връзка и силна връзка с избраника ви. Няколко неизразителни черти говорят за кратка, несериозна връзка. Една ясна дълбока линия говори за силна връзка, която може да прерасне в законен брак.

Що се отнася до децата, линиите, които определят колко деца ще имате, са перпендикулярни на линията на връзката (вижте снимката).

И така, броят на малките чертички показва колко деца ще имате. Обърнете внимание и на дължината на линиите: късата означава раждането на момиче, а дългата – раждането на момче.

Малкото разстояние между линиите показва малка разлика във възрастта на децата, а голямото разстояние показва по-голяма разлика. Чертите, които са разположени по-близо до ръба на дланта, показват ранно раждане на деца и обратно.

Ако линиите на ръката на жената образуват буквата V, това показва, че може да се родят близнаци.

Този тест трябва да се проведе няколко пъти в живота ви, тъй като с хода на обстоятелствата и събитията линиите на брака и децата се променят.

Advertisement