Въпреки че е милионер, певицата Сюзън Бойл продължава да живее в дома от детството си (видео)

Сюзан Бойл
Източник: Britain's Got Talent

Сюзън Бойл завладя сърцата на любителите на музиката по света, когато се появи за първи път в третия сезон на „Великобритания търси талант“ преди повече от десетилетие.

Видеото от първото й прослушване, когато тя застана пред Саймън Кауъл, срамежлива и невзрачна на вид, а след това взриви всички с изпълнението си на „I Dreamed a Dream“ от Les Misérables, е гледано от милиони.

Тя спечели слава, както и милиони долари чрез продажби на албуми. И въпреки всичко, си остана скромен и трудолюбив човек.

През 2008 г. тогава безработната Сюзън живееше сама с котката си Пебълс и искаше да види дали ще успее в шоубизнеса. След като изпълни I Dreamed a Dream from Les Misérables пред Саймън Кауъл и останалите съдии от Britain’s Got Talent, 47-годишната жена се превърна в звезда за една нощ.

Изявата й спечели незабавно признание по целия свят. Дори днес нейното пътуване е вдъхновяващо за милиони.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Susan Boyle (@susanboylemusic)

През първата си година като суперзвезда тя направи 6,8 милиона долара.

За една нощ тази невзрачна и симпатична дама от Шотландия се превърна в международна суперзвезда и милионер.

Въпреки че кариерата й я отведе по света и я направи мултимилионерка, Сюзън Бойл си остана честна, земна и искрено грижовна.

За разлика от много други знаменитости, тя никога не е парадирала с много си пари.  Скромната певица все още живее в дома си от детството си в Блекбърн, Шотландия.

„Най-добре е да си стъпил на земята и да си с корените си. Това ви държи здраво стъпили на земята и ви пречи да кажете неща, които може би не трябва да казвате“, споделя тя пред изданието OK!.

Сюзън Бойл е родена на 1 април 1961 г. Родителите й са Патрик Бойл, миньор, ветеран от Втората световна война и певец, и Бриджит, стенографска машинописка – и двамата са имигранти от графство Донегал, Ирландия. Бойл израства като най-малката от четирима братя и шест сестри.

Семейството живеело в общинска къща в Западен Лотиан, Шотландия. И до днес Сюзън живее в тази къща.

Тя може да прави всичко, да отиде навсякъде, да си купи имение в Бевърли Хилс, но вместо това тя се върна в дома си от детството, купи я и я превърна в дома на мечтите си.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Susan Boyle (@susanboylemusic)


„Някои хора изглеждат изненадани, че избирам да остана в семейния си дом. Защо не? Чувствам, че мама все още е тук и има толкова много хубави спомени… Прекарах по-голямата част от живота си в тази къща и сега няма да се местя, защото чувствам, че това е част от новата ми история“, разкрива скромната певица.

На 60 години жената не е намерила своя спътник в живота. Но Сюзън е готова да осинови или да стане приемен родител за деца, които се нуждаят от безопасен и любящ дом.

„Имам прекрасна къща, защо да не я споделя?“, казва тя.

Домът на Сюзън ни напомня на всички, че въпреки нейната звездна слава за една нощ, тя все още е обикновен човек, който избира да живее тихия живот в единствения дом, който истински познава.

Advertisement