Зрителите с добра оценка за крими сериала „Алфа“ по БТВ: Браво! Добро начало!

Зрителите с добра оценка за крими сериала

В неделната вечер БТВ предложи истински коктейл от български сериали на аудиторията си. Мини маратонът започна с новия сезон на „Съни бийч“, а след това бе премиерата на новата продукция „Алфа“.

В главната роля е певецът Стефан Вълдобрев, който играе следователят Макс Ръсин. Той трябва да сформира нов еки от профайлъри, като избира между четирима кандидати, които доказват заложбите си, разследвайки различни престъпления.

В първия епизод кандидатите за профайлъри разследваха убийство, извършено преди години в столичния затвор, а задачата им бе да открият кой е убиецът и как го е извършил.

И макар напрежението за жанра да бе по-малко от нужното, то първи епизод завърши както предполагат каноните – с напрегнат момент, в който главният следовател Макс Ръсин открива, че сериен убиец, с когото си е имал работа навремето, се е завърнал.

В различните роли зрителите видяха още Мария Силвестър и Валентина Караколева, която изигра главната роля в „Доза щастие“ – автобиографичния филм, посветен на майка й, журналистката Весела Тотева.

Голям плюс на сериала е, че продуцентите залагат на млади и свежи, сравнително непознати на публиката, лица.

Зрителите определено останаха доволни от „Алфа“, съдейки по коментарите в социалните мрежи.

А вашето мнение какво е?

Advertisement