Жена дала хляб на бездомник. После разбрала, че това е преоблеченият Ричард Гиър

Жена дала хляб на бездомник. После разбрала, че това е преоблеченият Ричард Гиър
Източник: Фейсбук

Французойката Карин Комбо се разхождала по улиците на Ню Йорк, когато видяла бездомник, който, както се сторило на жената, търсел храна в кофа за боклук. Жената без да се колебае му купила и му дала пица, а на следващия ден научила от вестниците, че се есрещнала холивудска звезда.

Французойката дала на мъжа пица и дори не можа да обясни добре, защото говорела зле английски. Просто казала на бездомника, че пицата е малко студена. А ден по-късно на французойката видяла вестник, в който на първа страница била снимката й със същия мъж.

Всъщност това бил Ричард Гиър, който не бил излязъл от образа на героя си за филма „От незапомнени времена“ и решил да се разходи из града във филмовия си вид.

Карин и семейството й попаднали в тази част на града случайно, не са знаели, че наблизо се снима филм. Историята се оказала забавна, а самият Гиър по-късно признал пред репортери, че добротата на една жена сериозно му е повлияла.

„Когато се разхождах из Ню Йорк като дегизиран бездомник, никой не ме забелязваше. И усетих какво е да си бездомник.

Хората просто минаваха и ме гледаха с отвращение. Само една дама беше любезна и ми даде малко храна. Никога няма да забравя това преживяване.

Толкова често забравяме колко сме благословени. Не трябва да приемаме това за даденост. И ако можем да помогнем на някой в ​​нужда, трябва да помогнем.

Така че след това обиколих и дадох храна и $100 на всеки бездомник, когото срещнах. Те плакаха и бяха толкова благодарни. Бъдете промяната, която искате да видите в този свят.“ Ричард Гиър

Advertisement