21.12 е ден на зимното слънцестоене. Има три мощни минути, през които да си пожелаете нещо

21.12 е ден на зимното слънцестоене. Има три мощни минути, през които да си пожелаете нещо
Източник: Pixabay

Именно в този ден всичко лошо и остаряло е много по-лесно да се пусне. Такава е енергията на деня…

От този ден започва нов жизнен цикъл, прераждане, движение към щастието и слънцето. Енергията и зимното слънцестоене не трябва да се пропускат. Важното е да не се влезе в него с мръсна енергия.

Нашата енергия е задръстена от лоши навици, кавги и завист, неверие в собствените сили, мързел и апатия, меланхолия и униние, лакомия, алкохол и тютюн, неразбираеми взаимоотношения и др.

Отървете се от всичко това както на ниво мисли, така и на ниво действия: изхвърлете боклуците, ненужните вещи, старите предмети и всичко, което не носи радост на очите и душата.

В периода на на зимното слънцестоене е важно да сте в добро настроение, да излъчвате чистота, добри мисли. Без обиди, тъга и кавги.

Именно в този ден всичко лошо и остаряло е много по-лесно да се пусне. Така ще се зададе енергията на деня.

Сутринта на 22 декември не забравяйте мислено да се усмихнете и да поздравите слънцето, помолете го за енергия и сила за растеж на всички ваши желания, намерения и идеи.

А в деня на зимното слънцестоене е особено важно да използвате две магически и силни минути, за да посадите най-важните кълнове. След това го правим още два пъти (на 22 декември и 23 декември).

21:12 – това е времето за тези, които наистина искат хармония и баланс, които искат нови попълнения в семейството, мислят за разширяване на семейството, както и за тези, които мислят да променят професията си и да отворят уменията си към света (нещо свързано с работа с хора: творчество, комуникация, подкрепа и помощ).

22:12 – енергията на три двойки и едновременно с това на седмицата. Тази минута е заредена с мъдрост и специална енергия, магнетизъм, късмет и сила.

В тази минута помислете за най-съкровеното и какво точно ви вълнува, на какво определено сте способни и от какво наистина, наистина се нуждаете, кое е важно за вас и е наистина ваше (връзки, здраве, преместване, нова професия и т.н.) . Основното е, че не крадете това желание, не надничате, вие сте готови да действате за неговото изпълнение, да му се отдадете цялостно и напълно.

22:22 е мощен портал, зареден с енергията на парите, добрите емоции и отговорността. Разбирате ли, че без отговорност и фина намеса от небето не можете да получите нищо просто така? Всичко това са резултати от вашия труд. Важно е да се ангажирате с това да се развивате всеки ден, да сравнявате себе си вчера с днес, да растете и да се грижите за себе си.

В тази минута задължително бъдете със светла и чиста душа. 

Изберете онази минута, която отговаря на вашето искрено и съкровено желание-намерение.

Вървете към светлината с Вселената! Бъдете тази светлина за себе си и своите искрени, съкровени и истински желания. Накарайте ги да се сбъднат по най-добрия начин!

Advertisement