24.02.2024 е уникален ден! Огледална дата и кармично пълнолуние, ето как да се възползваме:

24.02.2024 е уникален ден! Огледална дата и кармично пълнолуние, ето как да се възползваме:
Източник: Pixabay

На 24 февруари ни очаква един наистина невероятен ден!

Първо, това е огледална дата (такива дати, според нумеролозите, имат специална сила и дори „магия“). Дни като тези се наричат ​​портали – толкова е лесно и бързо да стигнете до онова много красиво „утре“, за което мечтаете.

Но, честно казано, трябва ви кажем, че можете да направите грешка и случайно да се озвоете в едно „утре“, което не бихте желали.

Второ, в същия ден ще има мощно Пълнолуние в целия енергиен спектър, което много експерти наричат ​​кармично (т.е. съдбовно)

Но всичко по реда си.

Пълнолунието на 24 февруари

Ще дойде на 24 февруари и настъпва в знака Дева.

На това пълнолуние се придава особено значение.

Вярва се, че на този ден може и ще се случи събитие (ще дойде новина), което ще отеква дълго време.

Затова се постарайте в този ден да сте максимално осъзнати. Съсредоточете се върху това, което искате да продължите да имате. И прогонете (е, поне отблъснете) това, което изобщо не ви трябва, за да продължите напред.

Това астрологично събитие ще окаже голямо влияние върху взаимоотношенията. Защото Марс и Венера са във Водолей (мъжкото и женското начало).

А и Плутон също е във Водолей. Плутон е голям чистач и той изчиства всичко ненужно от връзките, всичко, което вече е остаряло.

Следователно отношенията, които нямат бъдеще, ще бъдат унищожени.

Мнозина ще преминат теста. И когато преминат, ще станат по-щастливи и по-силни.

Бизнес отношенията също могат да пострадат. Или да укрепнат. Пак зависи.

Съвети за 24 февруари

Помислете как искате да живеете по-нататък. Обсъдете плановете с партньора си. Към едни и същи неща ли се стремите? В синхрон ли сте? Имате ли общи цели? Направете изводи.

Ако сте решени да прекратите връзка, прекратете я в следващите дни

Ако чувствате, че изоставате от партньора си (по отношение на интереси, движение напред, развитие и т.н.) – наваксвайте. Ако искате да спасите връзката си, разбира се. Или мотивирайте партньора си да наваксва, ако изостава.

За хората, които са в любовен триъгълник, това пълнолуние ще бъде отрезвяващ момент. И точно сега е добре и благоприятно да направите първите стъпки, за да излезете безопасно от този триъгълник.

Погледнете трезво и честно на връзката си. Не само като двойка. А като странични хора. Време е да се отървете от илюзиите.

Ако искате да смените работата си, сменете я сега.

Пълнолунието е пълна чаша. Това означава, че имате сили (дори и да не ги осъзнавате), за да изпълните плановете си. Затова е благоприятно в този ден да започнете да правите това, което сте планирали или наистина искате. Основното нещо е да започнете.

24022024 – огледална дата

(забележка за някои особено безкомпромисни коментатори – да, това наистина НЕ е АБСОЛЮТНО огледална дата. Но това по никакъв начин не омаловажава нейните достойнства, сила и съвети по-долу)

Какво представлява датата 24.02.2024 г.?

Тук царуват основно две числа – две и четири.

✫✪✫ Двойката✫✪✫

Двете страни на монетата. Черно и бяло. Добро и зло.

Двойката символизира сдвояване, баланс, партньорство, финансов успех, просперитет, благополучие, успешни партньорства, ефективна работа в екип, стабилност, увереност, хармония.

Тя е също полярност и обединение на противоположностите. Енергията на ин и ян.

✫✪✫ Четворката ✫✪✫

Четно число Ин, символизиращо цялостност, цялостност, пълнота, солидарност, ред, чистота, мярка, относителност, справедливост, стабилност, увереност, стабилност.

Отразено е в много религии и езотерични учения: броят на венчелистчетата на чакра Муладхара в тантрическите текстове, броят на клоните на Дървото на живота, от което извират четири тесвещени реки, символизиращи четирите безгранични желания: състрадание, обич, любов, безпристрастност; четири посоки на сърцето – в будизма, четири небесни пазители – в даоизма, четирима гиганти, държащи небесния покрив – при маите и др.)

Както можете да видите, числото има определена енергия и сила.

Но както споменахме по-рано, четворката също е символ на чистота и пречистване.

И понякога това очистване става чрез страдание.

И най-важното

На тази дата можете и трябва да си намислите желания. Дори и най-невероятните!

Advertisement