Рядка чудотворна молитва към Исус Христос за здраве

Рядка чудотворна молитва към Исус Христос за здраве
Източник: PIxabay

С това чудесно общуване с Бога ще се спасим един друг от текущото зло, ще помогнем да запазим здравето на душата и тялото! Тази молитва ни е дадена от един от светиите – благоверният Йоан Кронщадски…

Исус Христос ще помогне на всички и ще ги предпази от болести

Най-силната съпротива срещу дявола във всяка ситуация, включително и в настоящата, е искрената молитва към Бога. Понякога не знаем за това, но Бог ще ни спаси със светите молитви на вярващите хора:

„Горещата молитва на праведния може да направи много.“ Яков 5:16.

Ако имате дори малко вяра в Бог, то още сега започнете да търсите защита от зло и болести. Тази защита определено ще дойде при вас. Човек трябва само да се уповава на Господа и да Му се моли!

Молете се един за друг, за да бъдете изцелени: пламенната молитва може да постигне много… Як. 5 Така заповяда и апостолът и така е и в действителност.

Дори в безнадеждна и безизходна ситуация молитвата към нашия Бог Исус Христос ще ни помогне и ще ни спаси от всяко зло и всяка незначителна форма на неговото проявление!

Днес ви предлагаме молитвата на праведния свети Йоан Кронщадски. Четете я всеки ден, добавяйки я към сутрешните и вечерните молитви. Това е голяма сила и защита от Господ Бог за всеки един от нас! Ето тези мощни чудодейни молитвени думи:

Слава на Тебе, Господи Иисусе Христе, Единородни Сине на Безначалния Отец, единствен „изцеряващ всяка болест и всяка немощ у народа“ (срв. Мат. 4:23), защото помилва мен, грешния, и ме избави от болестта ми, като не допусна тя да се развие и да ме умъртви поради моите грехове.

Дари ми, Владико, отсега сила твърдо да върша Твоята воля, за спасение на окаяната ми душа и за слава на Тебе, с Безначалния Твой Отец и Единосъщния Твой Дух, сега и винаги и във вечни времена. Амин.

Advertisement