Виктория Капитонова разкри изненадващи неща за отношенията си с Виктор

Виктория Капитонова разкри изненадващи неща за отношенията си с Виктор
Източник: bTV

Победителката в „Ергенът“ Виктория Капитонова даде интервю за „Преди обед“, в което сподели интересни неща за отношенията си с Виктор.

Рускинята разкри, че до последно не е очаквала да спечели формата. „Бях сигурна, че Виктор ще избере Александра“, сподели тя и добави, че все пак се радва, че е първата победителка.

Красавицата даде обяснение и за буреносните си отношения с Александра. Според нея условията във формата били такива, че се е налагало да реагира по различен начин от начина, по който би реагирала в реалния живота.

За прословутото лисване с джин Виктория каза: „Просто исках да сложа край на разговора, защото той не свършваше“. Тя призна, че съжалява за постъпката си и че би се извинила на Александра: „Това беше игра, това беше шоу. Всичко, което се случи, трябва да си остане там“. След което добави, че е гледала формата в другите държави и е разбрала какво трябва да прави, за да бъде интересно.

По горещата тема за отношенията им с Виктор след предаването също бяха разкрити интересени подробности. „Двамата го възприемахме като шоу, като игра и някак си дори не стана въпрос после. Щом приключихме снимките си казахме „Благодаря за прекрасното време“ и въпросът въобще не се повдигна нито от него, нито от мен“.

Двамата изобщо не са имали и интимни отношения, въпреки силното привличане, което демонстрираха на екран.

Рускинята заяви и че е видяла Виктор в някои ситуации, които са я накарали да не иска задълбочаване на отношенията им след края на формата. Тя визира прословутата случка със заливането на Александра: „Разбрах, че ако аз бях на мястото на Александра, нямаше да ми е приятно“.

„Нямаше как Виктор да не знае кой го е направил“ – добави с усмивка притежателката на последната роза.

Advertisement