Ванга пак беше права: ето какво е казала за коронавируса

Ванга

Известната българска пророчица отдавна не е сред живите, но предсказанията й продължават до днес да вълнуват милиони хора. Още през 1996 година Ванга предупредила хората, че светът го чака нова чума.

Вангелия Гущерова, по-известна като пророчицата Ванга, се смята за най-голямата предсказателка в последните столетия и почти всички от нейните предсказания се оказаха точни.

Тя видяла и мащабна епидемия, за която предупредила в навечерието на своята кончина. Според очевидци Ванга предупредила не само за изригването на ужасния вирус, но и назовала примерни срокове, когато ще намерят лекарство срещу пандемията.

Според осведомени, Ванга казала, че в годината на петте двойки ще дойде ужасна болест. Планетата ще получи страшен вирус, който ще отнеме живота на много хора. Болестта ще обхване целия свят и ще засегне голям брой хора, но бързо ще изчезне. Ясновидката дори посочила примерни срокове, твърдейки, че епидемията ще започне в началото на 21 век.

Освен това Ванга предсказала и кога ще открият лек срещу коварния вирус. Знаменитата предсказателка твърдяла, че за създаване на ваксина ще трябва поне една година. И това е интересен факт: специалистите от СЗО казаха, че за пускане на ваксина в масово производство наистина ще са нужни около 12 месеца.

Advertisement