В САЩ избраха 71-годишен мъж за „Ергенът“ (видео)

американският ерген Гари Търнър
Източник: ABC

От 2 години насам шоуто „Ергенът“ е едно от най-гледаните и обсъждани формати вече и у нас. Форматът има множество интернационални версии като сюжетът винаги е един и същ: множество красавици се борят за сърцето на романтичен млад мачо с изваяни мускули.

През този сезон в американската версия на формата обаче разчупват клишчето, като в ролята на „Ергенът“ слагат 71-годишен мъж, 

Това беше съобщено на 17 юли на официалната страница на проекта в Instagram. Есенният сезон на шоуто ще се фокусира върху Гари Търнър, който става първият „Златен ерген“, показвайки, че възрастта не е пречка за любовта и романтиката.

В едно от промотата Търнър се представям с думите: „А аз съм вашият първи златен ерген“, докато държи роза и се обляга на кола.

Гари Търнър

ABC допълнително пусна биографията на Търнър, която разкри, че той е баща и дядо от Индиана. Ергенът е вдовец от 2017 г., когато неговата любов от гимназията и съпруга Тони починала. Двойката били заедно от 43 години.

американският ерген Гари Търнър
Източник: ABC

Децата на Търнър го насърчили да се запише за „Ергенът“ и да не се отказва, надявайки се, че баща им ще намери друг партньор и щастие. Търнър също така заяви, че вярва, че покойната му съпруга ще подкрепи решението му и заяви: „Тя ме подкрепя отгоре“.

Вернер се радва на живота в дома си на брега на живописно езеро в Индиана. Той обича да прави пикници, да играе пикълбол, да подкрепя спортните тимове на Чикаго, да кара АТВ-та и да излиза с приятелите и семейството си по кафенета и барове.

Сега Търнър, с подкрепата на своите близки, иска да намери някой, с когото да прекара златните си години.

Какво мислите за идеята толкова възрастен мъж да участва в „Ергенът“?

Advertisement