Момиче се прославило в Инстаграм, публикувайки свои снимки в цял ръст

Момиче се прославило в Инстаграм, публикувайки свои снимки в целия си ръст

Решихме да ви разкажем за едно пищно момиче, на чието самочувствие може само да се завиди!

Кейтлан Рединг е само на 22, но вече е невероятно известна. Повече от 92 хиляди души от различни страни са се абонирали за нейния акаунт в Instagram. Самата пищна красавица нарича себе си „плюс-сайз Барби“. Тя е уверена в своята неотразимост, но това невинаги е било така.

Дълго време Рединг имала комплекси заради теглото си и публикува само селфита в социалните мрежи. Но веднъж на страницата си тя качила няколко снимки в цял ръст, направени от гаджето на Кайтлан.

След тези публикации мнозина започнали да се възхищават на външния вид, смелостта и самочувствието на момичето. И когато снимките на Рединг се появили в една от американските популярни медии, тя наистина се почувствала като истинска кралица.

Но Рединг има много хейтъри, които периодично пишат гадни неща и изразяват мнението си за нестандартния външен вид на момичето. Някои препоръчват да не носи толкова разкриващи дрехи, докато други обвиняват Кейтлан, че насърчава наднорменото тегло.

В началото подобни коментари обиждали и разстройвали Рединг, но с времето тя се научила да не ги приема присърце и да не реагира на потоци от омраза.

В акаунта на Кейтлан в Инстаграм често се появяват нови снимки, на които момичето демонстрира различни ярки тоалети и смели образи. Понякога тя качва снимки с гаджето си. Да, всичко е наред в личния живот на Рединг.

Гаджето й е сигурен, че половинката му е неустоима и привлекателна. Отговаряйки на злобните коментари на хейтърите, той шеговито отбелязва, че „всяка тенджера има свой капак“.

 

Не толкова отдавна той направил предложение за брак на Кейтлан, като й подарил пръстен. Абонатите поздравили двойката, която сега активно се подготвя за сватбата. Междувременно влюбените планират да празнуват Нова година.

Животът на Рединг е наситен и ярък. И мнозина я молят за съвет как да обичаш себе си. А това сладко момиче определено може да ви научи да приемате външния си вид и да го смятате за разкошен.

Advertisement