Истински магнит! 3 от най-желаните женски зодии

Истински магнит! 3 от най-желаните женски зодии

Дните, месеците и годините живот с нея са светлина, радост и възхищение!

Лъв

Ако имате късмета да срещнете такава жена, просто знайте, че животът с нея ще бъде като приказка. Това е жена мечта, така че не я пропускайте!

Жените от тази зодия ще направят всичко възможно, за да зарадват половинката си. Те никога няма да я наранят, напротив, ще се грижат и ще я подкрепят.

Такава жена знае, че любовта е невъзможна без компромиси, затова е готова за тях. Проблемите се казват на глас, а отношенията само се засилват с времето. Тя знае как да признае грешките си, но очаква същата мъдрост и от вас.

Много мъже ще ви завиждат, защото партньорката ви е невероятно красива жена. Достатъчно е да се усмихне – и вие сте в нейната власт. Ще я обожавате, защото тя винаги ще е до вас, никога няма да ви предаде.

Тя ще бъде вашата пътеводна звезда в този свят, вашият верен спътник в Пътуването, най-добрият ви приятел и човекът, без когото не можете да си представите живота.

В отношенията с нея ще разберете, че ако на тази планета съществува истинско съвършенство, то това е тя – вашата лъвица. Защото тя има огромно и любящо сърце и кристално чиста душа.

Не е егоистична или капризна, напротив, опитва се да направи нещо приятно за всеки, дори и в малките неща. Тя умее да гадае, умее да изненадва, знае как да зарадва хората. Радостта в очите ви е нейната най-голяма награда.

Дните, месеците и годините живот с нея са светлина, радост и възхищение.

Въпреки това, не забравяйте дори за миг, че имате късмет, но щастието е по-лесно за губене, отколкото за намиране. Вашата лъвица дава любов и нежност, носъщото в замяна. Затова никога не пренебрегвайте нейните чувства и емоции, не я приемайте за даденост. Тя ще го усети веднага!

Стрелец

Ако си мислите, че знаете какво е любов и няма какво да ви изненада, грешите. Само когато целунете жена, родена под тази зодия, ще разберете за какво говорим.

Животът с жената Стрелец ще бъде като най-красивата приказка и вие ще ставате все по-щастливи всеки ден.

Тя ще бъде човекът, който ще ви развесели в лоши дни и ще се смее с вас, когато нещата вървят добре.

Тя ще донесе само позитивизъм, радост и топлина в живота ви. Нейният ум ще ви помогне да откриете този свят и да станете по-добри. Такава жена е прекрасна майка и отдадена съпруга. Тя обича да готви и знае как да направи къщата уютна.

Тя винаги ще се грижи за вас и вашите деца, ще ви защитава и подкрепя. Жената Стрелец ще бъде вашата опора през целия ви живот.

Въпреки това, тя също има свои собствени стандарти и очаквания. Тя трябва да знае, че вие ​​също цените връзката ви, любовта ви и сте готови на разумни компромиси. Затова се уверете, че тя го усеща и е уверена във вашата преданост.

Освен това за жената Стрелец е важно да е наясно, че партньорът й е готов да направи жертва за нея, точно както тя го прави за него.

Тя разбира, че връзките не са еднопосочна улица, така че очаква от вас точно толкова, колкото дава. За нея внасянето на радост и позитивизъм в живота ви е истинско щастие. Има чувството, че прави нещо добро за човека, когото обича.

Но не забравяйте, че такава жена е много свободолюбива. Не ограничавайте свободата й, не й подрязвайте крилете. Тя никога няма да ви напусне, но не я дръж, не я преследвайте и не я подслушвайте. Ако уважавате правото й на свобода, тя ще ви се отплати стократно. Ще бъдете най-щастливият човек на земята!

Рак

Жена, родена под тази зодия, е много емоционална и в същото време много мила, независима, силна и безстрашна. Има нужда от мъж, на когото винаги може да се разчита, който ще бъде там, когато падне и ще й помогне да се изправи. Този, който държи на думата си и е много лоялен.

Представителката на тази зодия е от онези, които не крият чувствата си: тя целува, прегръща, повтаря колко много ви обича. Всички мъже ще ви завиждат, защото едва ли някой може да се сравни с нежността на жените Рак.

Тя може да стане ваш ангел, ако се отнасяте към нея с уважение и любов. Обаче по същия начин – моментално ще се превърне в дявол, ако умишлено я нараните.

На публично място тя ще бъде истинска дама и никога няма да направи нещо, което може да ви смути. Тя ще бъде идеална съпруга за мъж, който знае как да обича и е решен да работи върху отнпшенията. В крайна сметка за нея тези неща са най-важните неща в живота.

Advertisement