В семейство на афроамериканци се родило бебе, което оставило всички без думи

В-семейство-на-афроамериканци-се-родило-бебе,-което-оставило-всички-без-думи

Франсис и Арлет Чибанг с нетърпение очаквали появата на своя втори син на бял свят. Но в първите минути след раждането, когато щастливите родители видели своето бебе, били поразени до дъното на душата си.

Франсис и Арлет са афроамериканци. Точно поради тази причина те изпадналив шоко, огато видели, че новороденият им син е с абсолючно бяла кожа и коса. Първата мисъл на Франк била – „Това не е моето дете“. Добре че не я е произнесъл на глас, защото бил твърде удивен, за да промълви и дума.

В не по-малък шок били и лекарите, опитващи да се изяснят причината за удивителната мутация. Но Франсис бързо излязъл от шока и започнал да разглежда сина си, забелязвайки колко много той прилича на него и съпругата му Арлет.

бяло-бебе-в-семейството-на-афроамериканци

Лекарите успокоили родителите, казвайки им, че синът им Даниел не е албинос, но и те не могли да дадат обяснение за цвета на кожата му. По-късно Арлет си спомнила, че едно от децата на прабаба й също било белокожо, но това било твърде отдавна и нямало останали свидетелства.

Въпреки различния цвят кожа на сина им, мама и татко не могат да се нарадат на детето си. Важното според Арлет е, че синът иим ще порасне здраво и щастливо дете.

Мнозина не вярват, че Даниел е син на Франсис, но самият мъж е категоричен: той има доверие на жена си и прекрасно знае, че момето е негова плът и кръв.

Advertisement
Фейсбук коментари