Молитва към Богородица, която спасява от безнадеждни ситуации

Молитва към Богородица, която спасява от безнадеждни ситуации

Молитвата към Богородица за здраве спасява и в най-на пръв поглед безнадеждни ситуации.

Когато няма какво да разчитате, кажете тези молитвени думи. Те ще ви помогнат да намерите спокойствие и изход от трудните предизвикателства на съдбата.

Днес ще ви споделим няколко „спешни“ молитви за безнадеждни ситуации. Нека Божията Майка пази цялото ви семейство от зло!

Молитва към Богородица за здраве

В трудни периоди от живота не се отчайвайте. Опитайте се да вярвате в най-доброто. Доверете се на Бог и на всички Висши сили, те винаги ни водят към най-доброто, въпреки че понякога нещата изглеждат съвсем различно.

Разбира се, по-добре е да произнесете тази молитва в църквата, но може и у дома. Също така е добре да имате образа на Света Богородица „Целителница-Лечителка“ у дома. Можете да кажете думи на молитва за здравето на близки и роднини, както и за себе си.

„Приеми, о, Всеблагословена и Всемощна Владичице Богородице Дево тези молитви, със
сълзи на Тебе сега пренасяни от нас, недостойните
Твои раби, които отправями с умиление пение към Твоя целeбен образ, като да си тук Ти Самата и внимаваш към нашето моление. Защото на всяко прошение даваш изпълнение: скърбите облекчаваш, на немощните даруваш здраве, разслабените и недъгавите изцеляваш, от бесните изгонваш бесовете, обижданите избавяш от обиди, прокажените очистваш и малките деца милваш; и още, Госпожо Владичице Богородице, и от окови и тъмница освобождаваш, и всички многоразлични страдания лекуваш: защото всичко е възможно за
Твоето ходотайство пред Твоя Син, нашия Христос Бог. О, Всевъзпявана Майко, Пресвета Богородице !
Не преставай да се молиш за нас, недостойните Твои раби, които Те славим и Те почитаме, и се покланяме с умиление на Пречистия Твой образ, и имаме невъзвратна надежда и несъмнена вяра към Тебе, Преславната и Непорочна Приснодева, сега и винаги, и за във вечните векове !!! АМИН !“

Молитва за спешни ситуации

Когато е много тежко и няма на кого да разчитате, поверете проблемите си на Бог, той ще помогне. След молитвата трябва да благодарите на висшите сили за вашата подкрепа. Повярвайте ми, след няколко дни всичко ще се промени към по-добро!

„Боже, отдавам всичко в Твоите ръце! Всеки проблем, всяка ситуация и всички отношения с хората. Премахвам безпокойството за това и го предавам на Теб. На мен не ми е по силите. Не мога да се справя сам Няма да се притеснявам повече, няма да се опитвам да държа всичко под контрол. Моля Те да се погрижиш за всичко.

Боже, също така отдавам на Теб цялото си същество, защото не мога да променя себе си. Давам Ти силните страни на моя характер, както и всичките си слабости и недостатъци. Искам да се променя и Те моля: промени ме и ми помогни!”

Молитвата към Богородица за здраве и спешната молитва към Исус Христос ще ви помогнат във всяка житейска ситуация. Основното нещо е да кажете думите искрено и от сърце. Господ Бог и Дева Мария непременно ще ви чуят и ще ви помогнат!

Дори и най-трудните ситуации са временни и понякога те са тези, които ни водят там, където трябва да отидем. Помнете, че след тъмната ивица винаги следва светла и че много скоро в живота ви ще започнат да се случват прекрасни събития!

Advertisement