Това ли е големият победител в „Игри на волята“?

Това ли е големият победител в
Снимка: Facebook, "Игри на волята: БЪлгария"

Остават броени часове до финала на риалитито „Игри на волята“, след който ще разберем кой е най-достоен да си тръгне с голямата награда от 100 000 лева. Финалът е във вторник, 28 ноември, от 20 часа.

Последните оцелели са Филип, Гого, Алекса, Виктория и Георги. Логично, с наближаването на финала, циркулират и различни теории и предположения кой участник ще стане победител. От самото начало на игрите във фейсбук страницата на предаването най-спряганото име за победител е това на сърбина Алекса. 

Борецът, който влезе в риалитито с половинката си Елица, е сред най-одумваните играчи, като мненията на зрителите за него са много разнопосочни. Докато едни виждат в него заслужен победител, който през цялото време е играл мъжки и е закрилял жените, то за други Алекса е играл подмолно и е гледал да се изправя срещу лесно преодолими съперници.

Един от коментиращите дори написа, че името на победителя се знае още преди началото на сезона, явно намеквайки за победа на сърбина.

Ако Алекса победи, то интернационалната доминация в „Игри на волята“ ще продължи, след като миналата година триумфира казахстанския маратонец Андрей Гридин. Факт е, че за него също се говореше, че ще грабне чека за сто хиляди дълго преди финала и в крайна сметка слуховете се потвърдиха.

Любопитното е, че ако спечели Алекса, то това ще е против волята на болшинството на зрителите, които си имат други любимци. Според анкета, проведена в социалните мрежи, любимец на феновете е Филип с 45 % от вота, предава iwoman.bg.

Веднага след него се нареждат „нинджата“ Гого с 24 % и Георги с 22 %. Все участници, които бяха срещу коалицията, предвождана от Алекса и Виктория. Последните двама получават съответно 8 и 1 %.

A кой е вашият личен фаворит за победител в „Игри на волята“? Споделете в коментарите.

Advertisement