Рълев е големият победител в „Игри на волята“!

Рълев е големият победител в

Иван Рълев е победителят в петия сезон на риалитито за оцеляване „Игри на волята“. На финала 25-годишният зъботехник от Симитли и бивш състезател по лека атлетика победи големия си конкурент Момчил и взе голямата награда от 100 000 лева. Трети остана стратегът Мартин.

След 3 месеца на оцеляване в глад, мизерия и тежки битки Рълев се оказа най-достойният сред всички 34 състезатели, които се надпреварваха за голямата награда този сезон, и развя флага на победата. 

В началото на риалитито той не тръгна от добри позиции след като се оказа чужд насред вече стикованото племе на „Гладиаторите“, но постепенно се превърна в техен лидер и последен оцелял.

В над 3-часов зрелищен ефир продуцентите на „Игри на волята“ заложиха на изпитаната формула: емоционално начало, в което близките на финалистите окуражиха играчите, след което последва грандиозен полуфинал, в който отпаднаха Мастагарков и Дунев.

Финалната битка предложи много препятствия, бутане на варели, преминаване през арка с обръчи, както и задължителния пъзел за десерт. Рълев показа, че е най-подготвеният участник през този сезон и измъкна победата от рекордьора по победи в историята на игрите Момчил (цели 28).

„Не мога да осъзная какво се случи и през какви неща преминах. Ще помня това нещо през целия си живот. Искам да разказвам на децата си, на внуците си“, бяха първите думи на новия шампион.

Горчив вкус остана заради поредното изтичане на информация относно развоя на събитията в „Игри на волята“. И през този сезон се знаеше с месеци преварително, че именно Рълев ще грабне победата. А това определено разваля удоволствието на зрителите и води до намаляване на интереса.

Подобна беше ситуацията и при предишните сезони, когато много преди финалите се знаеше, че сърбинът Алекса и казахстанецът Андрей Гридин ще са крайните победители.

Освен с победите на арената, името на Рълев нашумя в светските издания и заради новината, че двамата с Денислава са имали връзка. Днес Дени гостува в предаването на Гала и заяви, че двамата обаче вече не са заедно. Повече по темата писахме тук: Денислава от „Игри на волята“ изненадващо призна за връзка с друг участник

А ние се разделяме с един от най-добрите сезони в историята на „Игри на волята“, предложил немислими обрати, и оставаме в очакване на едно други епично зрелище: „Игри на волята: All Stars“.

Advertisement