Денислава от „Игри на волята“ изненадващо призна за връзка с друг участник

Денислава от Игри на волята изненадващо призна за връзка с друг участник
Скрийншот: "Игри на волята"

Отпадналите на крачка от финала на „Игри на волята“ майка и дъщеря Виолета и Денислава гостуваха при Гала, за да споделят емоциите си от преживяното в риалитито.

За първи път Денислава, която бе последната жена, напуснала състезанието, призна, че след игрите е имала връзка с друг участник – зъботехника Иван Рълев, който е спряган за основен фаворит за победата.

Но изглежда, че връзката им е била краткотрайна, защото риалитито бе снимано лятото, а към днешна дата двамата не са заедно.

„Много голям карък съм там…“, призна Дени, когато Гала я попита за личния й живот. 

“ Защо? Мислех, че ще излезе нещо хубаво от тези игри“, подкачи я Гала, на което Дени отвърна: „И аз така си помислих, но не излезе“.

„Не стана работата и в момента не сме в добри отношения, ако мога така да го кажа“, коментира отношенията си с Рълев борбената блондинка, като все пак уточни, че зъботехникът заслужава да спечели финала.

В подкаста на „Игри на волята“ пък Денислава коментира и предишната си връзка с актьора от „София ден и нощ“ с думите: „Никога не съм била по-щастлива да махна човек от живота си. Подадох се на капан на човек, който просто искаше да нарани бившата си жена“.

Финалът на „Игри на волята е в петък от 20 часа.

Advertisement