Майката зарязала децата, бащата починал, тогава това момиче заменило родителите. Героиня!

момиче-се-грижи-за-родителите-си

Нейният живот е истински подвиг.

След смъртта на бащата и бягството на майката тя сама поела грижите за двамата по-малки братя. Тя им готви, приготвя ги за училище и ги води вкъщи в края на деня

Сяо Ин пожертвала своето детство заради благополучието на своите братя. Тя просто нямала избор.

След смъртта на бащата на малкото момиче й се наложило да стане глава на семейството. Защото майка им също ги изоставила. Девойката живее заедно с по-малките си братя в малко селце в Нантан.

момиче-готви-на-печка

Тя изпълнява всички домашни работи, които обикновено падат върху плещите на възрастните. Преди няколко години баща им починал от рак, а безотговрната им майка си тръгнала, оставяйки децата на произвола на съдбата.

Животът на смелото момиче протича в постоянни грижи за братчетата си, но тя никога не се оплаква. Чичо им предложил да осинови децата, но Сяо се обявила против. Тя убедила всички, че може да замени и майката, и бащата.

Тя ги учи на всичко, което трябва да знаят, например как да си мият зъбите. Момичето помага на братята си и в ученето.

За щастие, децата не са останали на улицата. В момента те живеят в дома на чичо си.

Сяо Ин има дълъг списък със задължение: трябва да донесе вода, да приготви обяд, да изпере и т.н. Удивително е, но напрегнатия график не пречи на момичето да се учи добре.

момиче-се-грижи-за-братята-си

От местното училище организирали събиране на средства за Сяо. Много хора дарили пари и средства от първа необходимост, щом разбрали за тъжната ситуация в семейството на момичето.

Надяваме се, че Сяо ще получи възнаграждение за своя труд. Нейният труд наистина е героичен, предвид крехката възраст на девойката.

Advertisement
Фейсбук коментари