Никога не се влюбвай във Везни…

никога-не-се-влюбвайте-във-Везни

Не се влюбвайте във Везните, защото те са най-трудните за спечелване. Те са любовната история, с която ще сравнявате всеки друг. Те са новите стандарти, които дори не знаете, че съществуват, преди неочаквано да се появят пред очите ви. 

Не се влюбвайте във Везните, защото те не си избират битките, те са от този тип, които искат да се справят с всичко. Те са добри в преструването, че всичко е наред, защото не искат да създават проблеми.

Дори когато нараните Везна, тя няма да ви отмъщава. Тя няма да говори лошо за вас. Везните просто ще продължат напред и ще ви пожелаят всичко най-хубаво.

Не се влюбвайте във Везни, защото те ще ви уважават и ще се грижат за вас и винаги ще се опитат да предизвикат усмивка на лицето ви, ако могат. Те се грижат повече за щастието на другите, отколкото за своето собствено.

Те ще бъдат текстът сутрин, с който ще свикнете. Те ще бъдат разговорът, който ви кара да се смеете на висок глас на бюрото си. Те ще бъдат най-хубавата част от деня ви.

Не се влюбвайте във Везните, защото винаги ще виждат най-доброто във вас. Дори когато сбъркате и не се чувствате добре в кожата си, те ще ви припомнят кои сте всъщност.

Не се влюбвайте във Везните, защото те ще приемат всяка ваша черта. Дори лошите. Те ще влязат в живота ти, когато всеки друг вече си е тръгнал и ще останат с вас и в най-голямата буря. С времето ще разберете, че искате завинаги да са с вас и това ще ви уплаши.

Не се влюбвайте във Везните, защото веднъж щом осъзнаете, че можете да си вярвате един на друг, това е връзка, която ще бъде завинаги и ще се чудите как сте могли да живеете без тях.

Не се влюбвайте във Везните, защото те ще ви направят по-добри, отколкото някога сте били. Те ще бъдат най-хубавият ви спомен, най-шумният смях и най-големият ви поддръжник.

Не се влюбвайте във Везни, докато не сте готови да ги оставите да бъдат център на вниманието. Защото те приковават погледите във всяка стая, в която влизат.

Не се влюбвайте във Везни, защото те никога не подвеждат. Дори да имат сто неща за вършене, няма да ви оставят сами и ще бъдат там, където трябва да бъдат.

Не се влюбвайте във Везните, защото преди да осъзнаете, че сте влюбени думите „Обичам те“ ще се изплъзнат от езика ви и ще ви стреснат. Но ще получите природния им чар.

Не се влюбвайте във Везните, докато не сте готови да бъдете истински закрилник за някого. Те са склонни да виждат най-доброто във всеки и дават твърде много шансове. Те обичат да вярват, че всички имат добри и истински мотиви като техните.

Не се влюбвайте във Везните, защото те ще бъдат най-истинската ви любовна история, тази, за която ще бъдете благодарни, че ви се е случила.  

Източник: webmiastoto.com

Advertisement
Фейсбук коментари