Никога не се влюбвайте в Лъв

Никога не се влюбвайте в Лъв

Не се влюбвайте в Лъв, защото те ще забележат и най-малките неща във вас. Дори тези неща, които криете. Ще ви четат и разбират по-добре, отколкото вие познавате самите себе си. 

Не се влюбвайте в Лъва, защото те са най-упоритите от всички зодии. Винаги някак си успяват да постигнат нещата по техния начин.

Не се влюбвайте в Лъва, защото те приемат нещата много лично, но точно в това лично приемане разбирате колко чувствителни са те. Те ще ви научат да бъдете малко по-внимателни в нещата, които правите и думите, които казвате.

Не се влюбвайте в Лъва, защото те са наистина слаби в криенето на емоциите си. И в добрите, и в лошите. Хубавото е, че са винаги открити и честни. Те ще ви обичат с цялото си сърце и ще ви дадат всичко, което имат. Но когато ги нараните, ще го разберете ясно…

Не се влюбвайте в Лъв, защото те са добри във всичко и ако не сте достатъчно мотивирани или не ги подкрепяте във всички начинания, те няма да имат нужда от вас в живота си.

Те са от този тип, които захапват повече отколкото могат да дъвчат. Те внимават на кого дават сърцето и се опитват да взимат практични решения.

Не се влюбвайте в Лъв, защото те никога не избират любовта на първо място. Те са разбивачи на сърца. Те се нуждаят от партньор, който ще ги разбира и няма да очаква повече, отколкото те могат да дадат.

Не се влюбвайте в Лъва, защото те ще ви научат на истинската сила. Те преодоляват всичко, което се изпречи на пътя им. И когато нещата по вашия път не вървят, Лъвовете ще са тези, които ще ви пренесат през него.

Те ще са тези, които, колкото и да са лоши нещата, ще ви напомнят, че всичко ще се нареди. Те ще осветят най-мрачните ви дни и ще ви правят компания, когато не искате никого.

Не се влюбвайте в Лъва, защото те имат много изисквания към партньора си. Те се нуждаят от партньор, който да слуша за нещата, които не разбират и нещата, които се опитват да подобрят. Те се нуждаят от някого, който да им помага в моментите когато са объркани.

Не се влюбвайте в Лъв, ако не сте готови да бъдете до някой, който е център на вниманието. Те обичат да се забавляват и присъствието им е забележимо.

Те са хора, с които всеки иска да си говори. Хора, които всеки познава. И докато се възхищавате на тяхната популярност и харизма, те ще се възхищават, че има някой като вас, който да бъде до тях и да ги прави по-добри.

Не се влюбвайте в Лъва, защото те не са лесни за обичане, но напълно го заслужават.

Източник: webmiastoto.com

Advertisement
Фейсбук коментари