Момчето необяснимо боледувало всяка седмица. Когато разбрал причината, баща му побеснял

Момчето боледувало през цялото време. Когато разбрал причината, баща му побеснял
Източник: Pxfuel

Тези, които имат поне едно дете в семейството си, добре знаят колко трудно се гледат деца. Родителите на малки деца винаги са потънали в домакинските задължения, които са безброй.

А често се случва бебето да расте болнаво, постоянно да киха, да има температура, поради което е непослушно и плаче силно. В такива случаи можете да забравите за силен и здрав (и наистина поне малко) сън за много години напред, докато детето придобие някакъв имунитет.

Героите на тази статия също са живели в режим на постоянни непрестанни заболявания.

Едно обикновено канадско семейство дълго не можело да разбере какво не е наред с детето им. Той бил болен буквално на всеки няколко седмици и лекарите не можели да посочат разумна причина.

Когато бащата на семейството разбрал каква е причината за заболяването на детето, той вдигнал голям скандал в цяла Канада! И можем да го разберем.

Канадското семейство се състарило с десет години през последната година. И то защото животът им се превърнал в кошмар: детето им боледувало от всичко. Първо стомаха, после червата, после тонзилит, бронхит, остри респираторни инфекции, повръщане, диария – и всичко това в кръг, без край и край, цяла година.

И най-важното, нямало видими причини за болежките. Лекарите не казали нищо разбираемо, като посочили, че е виновна слабата имунна система на бебето.

Този ужас продължил безкрайно до момента, в който изтощеният баща на семейството не решил, незнайно защо, да разгледа по-добре детските съдове, от които детето яде и пие.

Постепенно достигайки до специалната чашка, от която е невъзможно да се разлее вода (синът му много обичал да пие оттам), мъжът се опитал да отвори капака. Обаче не успял.

В крайна сметка бащата просто разполовил пластмасата. Вътре той заварил ужасна, отвратителна гледка: цял склад с отвратителна и зловонна плесен.

детска чаша с плесен
Източник: Facebook

Цялото семейство било в шок. След като направили няколко снимки в близък план, те ги изпратили заедно с писмо с оплакване до компанията, която произвежда детските сервизи.

Отговорът дошъл веднага: мухълът в детската чаши бил по вина на самите родители: те, според тях, не са прочели добре инструкциите и са излели мляко, кисело мляко и сокове в нея.

Източник: Facebook/Penny Powell

Семейството било възмутено от такова грубо отношение, тъй като не били направили нищо подобно.

В социалните медии семейството се обърнало към другите млади бащи и майки, за да инспектират бебешките посуди на децата си. Оказало се, че стотици канадци в цялата страна имали същия проблем!

Случващото се се превърнало в малка епидемия: притеснени родители масово започнали да режат съдовете на децата на две, а небрежната производствена компания получила повече от три хиляди оплаквания от възмутени бащи и майки за няколко дни. Мнозина заплашили да ги съдят.

В резултат на това корпорацията признала, че е сгрешила и обещала да спре производството на тези чаши и бутилки.

Лекарите също казали, че „водата с мухъл“ е изключително опасна за бебетата: тя убива имунната система, трови тялото и води до много различни заболявания. Бъдте внимателни!

Нашата препоръка? Заложете на простички чаши и бутилки, които лесно се разглобяват и почистват, за да можете лесно да проверите за натрупване на мръсотия или плесен.

Ако използвате по-сложен механизъм, вероятно си струва да ги почистите дълбоко възможно най-скоро и може би да разглобите напълно чашата – дори само за да ви освободи от силния страх, причинен от гледането на тези снимки.

Advertisement