Любимец номер 1 на публиката ще бъде водещ на „Гласът на България“!

Зомбори
Източник: BTV

През есента се задава 11 сезон на музикалната надпревара „Гласът на България“, като водещите са изцяло нови имена.

Победителят и любимец на публиката от „Като две капки вода“ Владо Зомбори и актрисата от „Съни бийч“ Боряна Братоева ще бъдат лицата на музикалния формат. 

Владимир Зомбори се превърна в любимец на зрителите още с първата си изява в „Капките“. Тогава той отвя конкуренцията с имитация на Джъстин Тимбърлейк, а до края на риалитито направи незабравими превъплъщения като Майкъл Джексън, Фреди Меркюри и Адел.

Боряна Братоева пък е добре позната на зрителите на БТВ от ролята на Виктория в комедийния сериал „Съни бийч“.

В журито отново изпъква името на несменяемия Мастър Иван Лечев. Интересното е, че след три сезона отсъствие на стола на журито се завръща и Владо Ампов-Графа. По непотвърдена информация той сменя певеца Миро, като от БТВ все още не са обявили официално защо се е стигнало до смяната.

Четворката се допълва от певиците Дара и Мария Илиева, които бяха и в предишния сезон.

Графа се изявяваше като треньор в „Гласът на България“ в цели 4 сезона, като дори впоследствие покани някои от кандидатите за музикална слава в собствената си продуцентска компания.

Снимките на 11 сезон на формата вече са започнали, като Братоева и Зомбори се познават отдавна от театралната сцена, но за първи път ще са в колаборация в телевизионния ефир.

„Двамата сме много различни като темперамент и мисля, че се допълваме чудесно“, казва актрисата.

Advertisement