Момчетата, които ражда тази жена, удивляват дори акушерките

Момчетата,-които-ражда-тази-жена,-удивляват-дори-акушерките

Най-често децата се раждат или съвсем без коса или с минимална такава, но в Англия живее семейна двойка, която може да се похвали с двама синове, които са се родили с буйна коса.

За Линдзи и Саймън Шелтън от Нортхамптън първо научил целия град, а после и цялата страна. Причина за това били техните деца. На пръв поглед Джордж и Стенли са най-обикновени момчета, но и двамата се родили с необичайно гъста коса.

момче-с-гъста-коса
Джордж Шелтън
бебе-буйна-коса
Стенли Шелтън

Когато Линдзи родила големия си син Джодж, акушерките нямали друг изход, освен да го подстрижат още в родилното, тъй като косите на бебето стигали до върха на носа му и напълно му закривали очите.

За първите 6 месеца родителите на момчето го подстригвали 3 пъти заради бързия растеж на косата му. Процедурата се усложнявала заради неприязънта на бебето към подстригването.

бебе-с-голяма-коса

За разлика от по-големия си брат, по-малкият обича да се подстригва.

По думите на щастливия татко, Стенли изглежда така, сякаш го е ударил ток. Да се заглади тази коса помага само гелът. Майката на момчето също така се шегува, че той никога няма да може да носи шапка, тъй като тя просто няма да стои на главата му.

Advertisement
Фейсбук коментари