На снимкa от видеозона на жена, която забременяла по чудо, се появил ангел-хранител

На снимкa от видеозона на жена, която забременяла по чудо, се появил ангел-хранител
Източник: Facebook

Двойка от Англия, която си мислела, че никога няма да има деца, забелязала на снимкa от ултразвука лице и ръка на човек, който сочи към бъдещето им бебе. Сега те са сигурни, че това е ангел-хранител.

Британи Кларк и нейният приятел са едва на 24 години. Но те вече се били примирили с мисълта, че никога няма да имат деца.

Момичето било диагностицирано с ендометриоза. При това заболяване клетките на вътрешния слой на маточната стена започват да растат извън органа, причинявайки кървене, постоянна болка и безплодие.

Но само преди няколко седмици, когато Британи не се чувствала добре за пореден ден, Джеймс я помолил да направи тест за бременност. Резултатите, без изобщо да очакват, се оказали положителни.

ултразвук-ангел-хранител
Източник: Facebook

Но когато двойката отишла на ултразвуков преглед, се наложило да се удивят още веднъж. На снимка от видеозона в горния десен ъгъл те забелязали сянка във формата на силует на човек с протегната ръка — съобщава The Sun.

Бъдещите родители се надяват, че „ангел хранителят“ на снимката е добър знак след всички неудачи, с които им се наложило да се сблъскат.

Advertisement