Мъжът бил убеден, че ще има петзнаци. Дори им измислил имена, но бил измамен…

Мъжът бил убеден, че ще има петзнаци. Дори им измислил имена, но бил измамен...
Пол Серват с възлюбената си и част от даренията, които получили. Източник: Facebook

През 2013 г. Пол Серват се запознава с Барбара Биенвеню в сайт за запознанства. Две седмици след срещата им жената обявила, че е бременна. Така мъжът разбрал, че ще има дете, а след това оказали две. Скоро жената обявила, че всъщност чака тризнаци, а накрая заявила, че всъщност чака 5 деца.

Затова семейството решило да обяви дарителска кампания, тъй като нямало да може да изхрани сами петте си деца. Постепенно коремът на Барбара станал по-голям, но и придобивките на двойката започнали да се увеличават. Целият им дом се напълнил с детски вещи.

Един ден Барбара разбрала, че контракциите са започнали. Пол веднага я закарал в болницата. Последвалото събитие обаче промени целия му живот.

Оказало се, че през цялото това време Барбара не е била бременна. Бременността й била фалшива. Но лековерният човек вече бил купил креватчета за децата си и бил измислил име за всяко дете!

След това разкритие жената била пратена на рехабилитация в психиатрична клиника. Лекарите се опитват да приведат психическото й състояние в ред. Няма ясен отговор на въпроса дали жената наистина е болна или е направила всичко това само за своя изгода?

Пол наивно повярвал на думите на любимата си. Той бил толкова шокиран от новината за петте бебета, че дори не помислил, че всичко е лъжа. Но един прост тест за бременност можело веднага да постави всичко на мястото му!

„Загубих всичко, това беше целият ми живот“, казва по-късно той пред агенция QMI. „Бяхме толкова щастливи. Дори моите родители, те толкова се радваха да имат внуци.”

„Тя ми позволи да избера имената“, добавя той от бебешката стая в дома си, която е пълна с пет украсени креватчета.

В крайна сметка мъжът върнал всички играчки и дарения.

Лекарите смятат, че Биенвеню може да е имала „фантомна бременност“, при която жената убеждава тялото си, че е бременна. В такива случаи жената получава симптоми на бременност, като подут стомах и пропуснат месечен цикъл, но нямат бебе.

Фантомната бременност е явление, което е малко проучено от психолози и лекари. По време на такава бременност жените наистина вярват, че очакват дете. Тяхната заблуда често е придружена от спиране на менструацията, увеличаване на корема и лактация.

Advertisement