Дядо мислел, че е загубил всичко в пожара, но видял котката си. Реакцията му разплаква (видео)

Дядо мислел, че е загубил всичко в пожара, но видял котката си. Реакцията му разплаква (видео)
FACEBOK/NTV RADYO

Трагедия и щастие в един миг.

Турски пенсионер внезапно загубил дома си, където се надявал да прекара остатъка от годините си. Той се спасил като по чудо от пожара.

Според Daily Sabah експлозия в дома на 83-годишния Али Меше е предизвикала пожар, който оставил дома му в руини.

Въпреки това, в разгара на трагедията, любимият домашен любимец на Али успял да изпълзи изпод горящите развалини на къщата … котката му на име Блондинка.

Самият Али случайно е запалил пожара, когато се опитал да зареди с бензин нагревателя, който отоплява дървената му къща. Пропускът довел до факта, че първо пламна холът, а след това и цялата къща.

Съседи, забелязали огъня, веднага уведомили пожарната, която успяла да спаси навреме стареца, жена му, сина му и котката.

За възрастния мъж това била истинска трагедия, която лесно можела да му струва живота.

Али е късметлия. Той успял да излезе от горящата къща, но в резултат на този пожар загубил цялото си имущество. 13 от 14 кокошки загинали в пожара, а къщата се превърнала в купчина жарава.

Въпреки всичко

Дядото успял да се отърве с леки изгаряния. Впоследствие той бързо бил изписан от болницата. Но Али изпитал истинско облекчение, когато, мислейки, че е загубил всичко, видял котката си да изпълзява към него под горящите развалини.

Пожарникарите помогнали за спасяването на любимия му домашен любимец – единственото нещо, което му бил останало – след което той прегърнал котката, плачейки от сърце. Това е наистина невероятно трогателна снимка, която се разпространи в интернет с голяма скорост.

На емоционалните снимки Меше е заснет да прегръща изплашената си котка, докато пожарникарите оглеждат щетите. Меше се обляга на бастуна си, докато използва другата си ръка, за да държи котката си на гърдите си. И двамата не искат да се отделят един от друг.

Вълната от състрадание скоро достигнала турските власти, които не можели да останат безразлични към съдбата на Али Меш.

Те се разбрали да построят нова къща за 83-годишния мъж, а докато тече строителството, Али ще живее с дъщеря си.

Освен това социалният министър обещал  да стартира кампания в помощ на Али Меше, благодарение на която животът му да се върне към това, което е бил преди трагедията.

Съгласете се, че е чудесно как когато в живота на този възрастен човек се случила истинска катастрофа, хора от цял ​​свят изразили подкрепата си и били готови да му окажат необходимата помощ.

Освен това всички са изключително щастливи, че котката му успяла да оцелее в пожара!

Advertisement